1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Drag Race Finland Ry

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja KJG, 7.12.2013.

 1. Rolssi62

  Rolssi62 1st gear

  Oikeaan suuntaan panostetaan, DRF rules.
   
 2. VSPfinland

  VSPfinland 2nd gear

  Olette jo varmaankin huomanneet, että tulevalla kaudella 2017 Motoparkissa ajetaan kolme SM-osakilpailua. Rata on joutunut vuosien varrella luonnon voimien armoille ja kaipaa ehdottomasti hieman hellyyttä, joten...

  Drag Race Finland ry järjestää "perussiivoustalkoot" Motoparkin radalla (kuva vuodelta -87). Tarkoitus olisi kaivaa radan ja betonikaiteiden välissä olevat vesirännit auki sammaleesta, heinistä sekä juurista. Betoneissa olevat veden "purkuaukot" rassataan myös auki. Näin siis alustavasti; lisää hommia voi tulla kunhan keväällä päästään kartoittamaan tilanne tarkemmin.

  Alustava aikataulu talkoopäivälle olisi ensimmäisiä SM-kilpailuja edeltävä viikonloppu. Päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon, joten se voi vielä vaihtua!

  Jos olet jäsen ja sinua kiinnostaa osallistua toimintaan, tässä on mahdollisuus! Noin kolmekymmentä nopeinta pääsee mukaan. DRF ry:n puolelta talkooprojektia vetää Late Niskavaara, joten hänelle ilmoitus osallistumisesta sähköpostitse! Ilmoittautuminen siksi, että saadaan paikalle oikea määrä väkeä, muonitusta, työkaluja yms...

  DRF ry:n puolesta:
  - Late Niskavaara / dragteam@nic.fi -

  [​IMG]
   
 3. VSPfinland

  VSPfinland 2nd gear

  UUSIA STIPENDIAATTEJA!
  Drag Race Finland ry jakoi vuoden 2017 stipendit juniorimestaruuksista Kerttu Lehtoselle (250,00) ja Eemeli Helkkalalle (250,00) sekä kiihdytysurheilun edistämisestä Sunrise Cruisers ry:lle (1000,00). Onnittelut!
   
  MK1 ja JuhaKuu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!