Drag Race jokamiesluokka?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja asspen, 12.12.2002.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kyllä mä muistelisin kanssa että dial-in piti olla 9.50-14.50 väliltä sekä FHRA:n että WCC:n puolella, Eteläsuomi cupista ei oo tietoa mutta uskoisin että sielläkin mennään ihan samoilla säännöillä.

    Suurin ero noilla keskenään lienee se että WCC:n puolella on ilokaasut sallittuja ja se että lentokentällä on pari kymppiä pienempi osallistumismaksu. Toivottavasti joka kisassa olis kuitenkin 8-32 auton kaaviot.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Juu, tais se olla 14.5 se hitain indeksi. Tossa Corollan tapauksessakin dial in oli se, ja laite pääs siitä melkein sekunnin päähän, sekä finaaliin.
     
  3. bbford

    bbford Gearhead

    Stana..niin oli juu.:-o
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Rallihommat on välillä ihmeellisiä. Nappireaktiot on kaiken A ja O :smile:
     

Kerro tästä muillekin!