DRAG RACE KAUSI 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja wheelie wagon, 15.8.2011.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Tosta Kalajoki ja Pudasjärvi asiastakin on useita eri mielipiteitä ja varsinkin moottoripyöräporukat tuntuvat pitävän Pudista parempana. Uskon, että kummatkin paikat ovat kehityskelpoisia, jos vain niihin panostetaan.
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

    Toivottavasti löytys vielä uusiakin kehitys kelpoisia paikkoja kisailla.
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

    Mites itse rata kalajoella, tehdäänkö sille mitään? Eikö toi jarrutusmatka ole suurin ongelma, jos matkaa ei saada kasvatettua niin eihän tonne nopeimmat tule kuiteskaan ajamaan.
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Radalle ei oikein voi tehdä mitään, sillä kyseessä on lentokenttä. Vaikka jarrumatkaa pidennettäisiin kuinka paljon tahansa tietyissä ryhmissä säilyisi kuitenkin tuo 1/8-mailin matka, kun ei ole kaiteita.
     
  5. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Pisteet Kalajoelle, kyllä se hakkaa Pudiksen 6-0 oheistoimintojen suhteen.
    Toivottavasti rata-alue saa kehitystä aikaan kunnan avustuksella.
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Samaa mieltä. Pudiksen ratahan on mitä parhain. Leveää ja pitkää rataa piisaa, mutta siihen se sitten jääkin. Ympärillä lähinnä suota ja hyttysiä. Sääli, mutta näin se menee. Ei mulla sitäkään mitään vastaan ole, mutta ei sinne perhettä mukaan tule otettua. Vs. kalajoki, missä on biitsiä, kauppaa ja vaikka mitä häppeninkiä.
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Sielä Pudiksella mitään hyttysiä ole sen enempää ku muuallakaan.
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Ihan yhtä paljon on hyttysiä Kalajoellakin.
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Emmä kalajoella enkä pudiksella nähny mitään hyttysii..
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    No eiks niit sillion ollut yhtä paljon. :wink:
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Pudikselle ääni!!!
     
  12. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Pudiksella on vaan tuhottomasti mäkäräisiä, jotka keventävät kuskia kohtuuttomalla vauhdilla. :mad:
     
  13. perfo

    perfo 2nd gear

    On tämä kalajoella nyt kehitystä eteenpäin, vielä vuosi sitten koko kentän kohtalo oli vasaran alla sun hiihtoareenan takia, onneksi järjetön prokkis peruttiin. viereen paranneltu jokkiskenttää ja karting rata on myös tulossa viereen niin eiköhän tämä tehdä kiihdytys käyttöön täysin sopivaksi kunhan saadan myös fhra nyt puhumaan kaupungille, me jenkki tallin puolesta olemme yrittäneet huudella asian puolesta mutta moottoriurheilu ei saanut kannatusta valtuustossa aikaisemmin.... matkailualalle myös iso asia suuret kisat...
     
  14. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Kyllä kalajoen valtaa pitävät ovat asioista tietoisia et kisat tuo rahaa koko kylälle ja parannuksia varmaankin on tulossa.
     
  15. sporty59

    sporty59 3rd gear

    Kauhajoen lentosotakoulu lopetetaan parin vuoden sisällä. Sieltähän saattais vapautua muutama kilometri vapaata asfalttia ehkä jopa moottoriurheilukäyttöön?? Sinne vaan tutkimusryhmää tontille tiedustelemaan :)
     
  16. W201

    W201 3rd gear

    :soosoo: Lentosotakoulu on Kauhavalla :soosoo:
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Onhan noita erilaisia ratavaihtoehtoja jatkuvasti seurannassa eli FHRA ole tässä asiassa jäänyt poteron pohjalle makaamaan.
     
  18. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

Kerro tästä muillekin!