Drag Race Life - TV-Ohjelma

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja JuhaKuu, 18.2.2015.

 1. sbc-camaro

  sbc-camaro 2nd gear

  Hieno sarja, ite haluisin mukaan jonkun "alottelevan" kuskin joka maksaa kaiken omasta kukkarostaan eikä koreile sponsoreilla. Tuntuu et hirveesti puhutaan etten ajais metriäkään ilman sponsoreita ja se luo mielikuvan kukkahatuille ja muille hipeille et aivan järjetön laji, saastuttaa ja maksaa tähtitieteellisesti ja ajetaan vaan suoraan vaikka se niin varmaan ainakin osittain onkin. Olis vastapainoa myös sille että kaikki ei mene hampaat irvessä talo lainan panttina vaan osa lungisti ajelee ilman suurempaa stressiä ja viettää laatuaikaa viikonloppuisin perheen/ystävien kanssa. Mielipiteet on vaan aika vaikeeta kääntää, voihan joku sanoo et mitä järkee on hyppää sukset jalassa hyppytornista eikä ymmärrä jutun jujua. Mut joka tapauksessa nostan hattua niille jotka sarjan takana!
   
 2. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Ei tolla tasolla oo ketään sellast ajamassa joka maksais omasta pussista kaiken tai sit se on voittanu lotossa tai saanu perinnön. Drag race on hauska ja mielnkiintoinen laji varsinki ku ite on päässy ajelee muutamii kertoi harrastepohjalta. Onnistumiset ja pettymykset ja kaverit, aikataulut ja mitä siihen liittyy on sellainen elämys et sen pitäisi jotenkin saada katsojille kalloon ja tietoisuuteen.Tää sarja vois olla yks sellanen ponnahduslauta tälle lajille. Jenkkiläs ne kuuluttajatki hehkuttaa siel kisois siihen malliin, et tääl mettässä voidaan vaan haaveilla sellasesta.
   
 3. jknR

  jknR 3rd gear

  Hitto kun ei näkyny minkä mallista metallia sielä hinkattiin, et oisko ollut peräti kaheksankanttista. :lol:
   
 4. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Jos et tiedä, ei kannata kommentoida..

  Moni, ellei jopa suurin osa pro-tiimeistä maksaa suurimman osan omasta pussistaan, tekevät työtä läpi päivän, illan, yön. Jotta pääsevät taas ajamaan muutaman sekunnin vedon.
  Lottovoittajia on ehkä pari, loput todellakin omasta persnahastaan repivät teille katsottavaa.
   
 5. jknR

  jknR 3rd gear

  Jaa. Fury pojan viesti avas mun silmät. Siellähän sitä kaikki vetää kumia latuun perintörahoilla ja loput on lottovoittajia. Kukaan ei käy töissä ja kaikki asuu Monacossa, huoltomiehiä myöten. Onks jenkkilässäkin tätä kivaa????
   
 6. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Palstalla on tietyt tyypit jotka tietää kaikesta kaiken näköjään, mut niinhän ohjelmassakin kerrottiin jossain jaksossa. No jos on tolla tasolla semmonen ALOTTELEVA kuski joka maksaa KAIKEN omasta pussista. Niin tietäjät laittaa tiimin nimen tähän ja olkoon nyt sitte vaikka proooo tiimi.
   
 7. mätiäinen

  mätiäinen Gearhead

  Niitä jotka maksaa pääsääntöisesti lähes kaiken itte on loppu peleissä aika montakin niin streetissä, ol, sps ja monissa muissakin ryhmissä. Itsellä oli aikoinaan jotain "sponsseja" jotka tieytsti rahoillaan auttoivat tätä hommaa eteenpäin. Viime vuosina niitä sitten ei ole ollut ja se on tietysti näkynyt niin osallistumisessa kuin tulostasossakin. Ei ole silloin kaikesta viimeisimmpiä hilavitkuttimia eikä muutakaan kuten esim meillä ei ole ollut vielä muuta tiedon keruuta kuin aikakortti ja perstuntuma. En kyllä ymmärrä sitä miksi se että maksaako ite vai joku muu jonka eteen sitten tehdään duunia kuuluisi kellekään muulle kuin sille tiimille ja kuskille. :odroll:
  Tämä on kuitenkin harrastus ja tarkoitus on pitää hauskaa.
   
 8. maverick

  maverick Gearhead

 9. intelops

  intelops 1st gear

  Pirun hyvä ohjelmasarja näin aloittelijallekin,Overdrivekin sai oman osansa nelosjaksossa :D
   
 10. maverick

  maverick Gearhead

 11. maverick

  maverick Gearhead

 12. maverick

  maverick Gearhead

 13. maverick

  maverick Gearhead

 14. maverick

  maverick Gearhead

 15. 1/4mile

  1/4mile 1st gear

  Mut miks siel joka jaksossa on aina se sama heppu? Voisko ottaa uusia tilalle?
   
 16. maverick

  maverick Gearhead

 17. 440

  440 Gearhead

  8)Nimeksi vois hyvinkin vaihtaa Juho Uho Life -tv-ohjelma.... :poff:
   
 18. maverick

  maverick Gearhead


  Ens kaudella tommonen alkaakin Liv kanavalta..
   
 19. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Ai mä vai :rotfl:
   
 20. Hooki

  Hooki 1st gear

  Hyvä ohjelma. Tosi hyvä. Toivottavasti saa jatkoa. Jos tekijöillä ja tukijoilla vaan riittää resursseja, ni tuotahan voisi tehdä pari jaksoo talvellakin "talleissa tapahtuu" periaatteella.
   

Kerro tästä muillekin!