- - - > Drag Race rata Uudellemaalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja kotu, 20.10.2007.

  1. Cata

    Cata 1st gear

    Niin, en tiedä olisiko tulijoita kun en yhtään GTi-harrastajaa tunne :) mutta, SM-kisat on aina kuitenkin houkuttelevampi kuin katukisat koska rata on parempi. Alastarolla on aina kivempi päästä kokeilemaan kuin lentokentällä, saati sitten liimattuna.

    Mutta tuo on hyvä pointti kyllä että GTi-autoja näkyy katukisoissakin aika vähän, tilanne on meillä mopopuolella vähän eri kun pyöriä on kuitenkin katukahinoissa pilvin pimein. Eikä tietenkään ole kenenkään asia yrittää saada lajin pariin ihmisiä jotka eivät sitä halua, mutta jos kyse on asenneongelmasta joka minun on harvinaisen helppo uskoa - niin silloin ei olisi haitaksi poistaa niitä esteitä. GTi-autot eivät ehkä ole kiertäneet esim WCC:tä mutta eikös raadolle.com- tapahtumissa esimerkiksi ole ajeltu varttimailia niissäkin, ainakin ilman kelloja? Ehkä pitäs olla puuttumatta (taas) asioihin joista ei mitään tiiä :) mutta tuli vaan tuollainen ajatus, koska selkeästi mp-puolella on näitä kokemuksia ollut monenmoisia, joiden voisin helposti kuvitella vaivaavan myös näitä japanianautoilijoita. Eiköhän ehkä FTCA voisi olla oikea taho miettimään asiaa enemmän, hehän tuntevat harrastajat ja FHRA:n joten heillä varmaan voisi olla iso rooli tuossa jos japaninautoilijat radalle halajavat.

    -Cata-
     
  2. peto

    peto Gearhead

    Mikäs tämä premiun events rata porvoossa, onko siihen tulossa suoran pätkää? Ilmeisesti jonkinmoinen moottorirata ainakin olisi tulossa?
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yepyep, mä kyl tarkootin nelisylinterisillä moottorilla varustettua vapaasti hengittävää autoo...
     
  4. FHRA Sääntö

    FHRA Sääntö 1st gear

    Tämä sääntö on muutettu 2008 kirjaan seuraavasti:

    Neliveto sallittu, jos alkuperäinen.
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi muutoshan on hieno juttu kun turha haittahan se kielto on siellä ollu noiden B:läisten osalta :D
    Eli tuokaapas tollasten omistajat nyt vaan sitten ne nopeat joka kulmasta raapivat laitteet mukaan kisoihin :wink:
     

Kerro tästä muillekin!