Drag Week 2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Kimmeli, 19.9.2022.

  1. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Finneganilla kävi itseasiassa pieni munkki, ylimmät männänrenkaat kävivät sen verran kuumina, että menettivät esijännityksen ja yhdestä männästä rengasura lyttäänty, mutta ei muuta vaurioita.
     
  2. Keme

    Keme Gearhead

    Toisaalta, jos olisi ollut turvarajat ja -katkaisut matalalle polttoaineenpaineelle sekä laihalle lambdalle ni ei ois tarvinu tehä mitään remonttia. Joku Holleyn purkki tossakin laitteessa lienee. Vai saikohan youtubenäkyvyydellä ja klikkauksilla kompensoitua moottoriremontin kustannukset? :D
     
    harrastaja tykkää tästä.
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Eikös tuolla muutamalla porsinut se GearVendor ylivaihdeloota? Sisäänmenoakseli poikki. Alex Taylorilla oli autossa ollut tietämättään luistonesto päällä ja sen aiheuttamat on-0ff tehopiikit oli liikaa sille akselille. Ottivat viimeiseen lähtöön sen luistoneston pois ja 55 lähti keulimalla liikkeelle. Ja Tom Baileylla polttoainekartat ihan metsässä.....
     
  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Taitaa ruveta Gear Vendoreissa nykyaikana tulemaan jo tehorajat vastaan. Näyttäs GV lupaavan 2000hp keston.
     
  5. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Ei ollut eka kerta kun Alex Taylorin Chevy:n Gear Vendor porsii, ei varmaankaan kestä tehoja.
    Eikä kyllä ihme jos ei Finneganilla motti pysy ehjänä , oli toi kasaus sen näköistä turaamista. Ei mun mielestä tollaiseen mottiin mäntiä koiteta laittaa muutaman euron yleismalli peltiheikki rengaspuristimella mistä ohuet renkaat karkaa välistä . sama imusarjaa asentaessa kauhea jööti silkkaa ja vinollaan siihen imukansi kiinni .
    Mutta varmaan se mukana elvistely pääasia ja raha tulee kun ihmiset katsoo ja klikkaa pätkiä. Samoin noiden kisojen järjestämisestä , mielestäni mukana noissa järjestelyissä.
     
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    "GEAR VENDORS provides overdrive product to racing cars and trucks up to 2000hp and trucks towing heavy RV's up to 25,000lbs gcvw."
    Kovimmat vehkeet taitaa tuupata tuplaten tuon, mutta eivät ole kovin painavia?
     
  7. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    2024 Dragweek paikat taas myyty pikavauhti täyteen?

    SICK WEEK 2024 Presented By Gear Vendors Overdrive is once again a sold out event. Thanks everyone for your support of the Super Bowl of Drag and Drive!
    If you missed out, now is the time to get on the waitlist: https://tickets.thefoat.com/sickthemag/event-242864/
     

Kerro tästä muillekin!