Dragrace kausi 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zege, 12.8.2014.

  1. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Tänään ilmoitin Motoparkkiin poikani ajamaan ensimmäistä kilpailuaan JR/M luokkaan.
    Taitaa iskää jännittää enemmän kuin poikaa.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Moni sarjaan ilmoittautunut ei ole vielä ilmoittautunut avaus kisaan. Kyllä noita vielä avauskisaankin tulee lisää kilpailijoita.
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    EM-kisa Alastarolla leiriytyminen 20e/henkilö.
     
  4. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Mistä tiedät?
     
  5. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Siellähän se ilmoitus oli piilossa
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Näyttäähän tuonne pikkuhiljaa avauskisaankin ilmoittautuneita ilmestymään. Super pro streetin osallistujamäärä näyttää suorastaan mainiolta.
     
  7. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Voi juma kaveri pyysi mua rock festareille ja sen mielestä 55€ päivä oli ok lipun hinta ja koko aika eli 2 päivää 89€ Kiihdytyskisoja kuitenkin pidetään kalliina kun koko aika eli 4 päivää maksaa 68€ tosin festareilla bändi kyllä soittaa sateellakin ja sit siellä saa seisoskella kuralätäkössä kyllähän siitä mielellään maksaa :) :)
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Rokkitähdet vaan on rokkitähtiä..

    Jos saatais kattojärjestö jotenkin hehkuttamaan henkilöitä ja sitä kautta tuomaan kuljettajia enemmän esiin, voisi tuo vertailu festareihin toimia.

    Jotenkin tuntuu että tavallinen katsoja tulee katsomaan niitä nopeita autoja, eivät kannustamaan ja seuraamaan tiettyä tiimiä kilpailussa niinkään.

    Rapakon takana kaiketi laji on mediaseksikkäämpää ja sitä kautta ihmiset haluavat nähdä "suosikkinsa".
    Moniko Nitrojen kävijöistä tunnistaa kuljettajia?
    Anita varmaan on monelle kyllä tuttu.
     
  9. BBC

    BBC Guest

    Ei drag racing ole kallista käydä katsomassa, se on varmasti enemmistön mielipide, mutta pate sano kuka 50vuotias jaksaa kenata katsomossa/varikolla 4päivää,..... jos ei itse aja kilpaa tai ole tiimissä mukana?

    Asiat muuttuu ja kun ennen oli drag racing enemmistön nuorison tietoisuudessa ja olivat kiinnostuneet am.autoista, drag racingista ja kaikesta näihin liittyvistä, nyt moni heistä ei edes tiedä mitä koko homma on,...

    Itse ainakin käytän paljon aikaa ja rahaa kesän aikana rälläämiseen erilaisiin tapahtumiin tai muuten vain huvikseen. Välillä on mukava käydä 1-2pvä katsomassa kisa,a jos sattuu sopivasti aikatauluihin tai roddailu kuvioihin, mutta ei ole enää pakonomaista tarvetta,.... 30vuoden jälkeen.
    Viime talvena olin Las Vegasissa kisoissa ja sanoin reissukaverille 2n drag strip päivän jälkeen, että haluaako hän vielä mennä sinne. Niin lähdimme mieluummin helikopterireissulle grand canyonille ,...2pvää riitti hyvinkin ja ehkä hieman yliannostustakin,... Mutta rodilla voi käydä helposti päästelemässä säässä kuin säässä 5-7pvän reissuja.

    ah
     

Kerro tästä muillekin!