Dragracing televisiointi

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 1/4mile, 22.10.2014.

 1. 1/4mile

  1/4mile 1st gear

  Ajattelinpa aloittaa uuden topicin nyt kun johtiksessa on ns uutta verta.
  Vanha johtis suuressa viisaudessaan päätti mtv3 kisalähetysten jatkamista.
  Nyt kuitenkin olisin kiinnostunut tietämään onko olemassa minkäänlaisia katsojalukuja viimekesän lähetyksistä?
  Onko sponsoreille tv näkyvyys tärkeämpää kuin näkyvyys streamauksissa?
  Onko kysytty?
  Onko sreamauksien katsojista mitään dataa?
  Tuntuu jotenkin että tv alkaa olla tiensä päässä, netti rulettaa.
  Tämähän ei ole FHRA:n virallinen keskustelupalsta (ainakaan toistaiseksi) joten haluan vaan heittää ilmaan kysymyksiä palstan lukijoille. Mielestäni sen 10k€ olis ehkä voinut käyttää paremminkin.
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Et ollut syyskokouksessa eli asia käsiteltiin!!Kuka muuten olet eli oletko ajaja/katsoja vai joku muu?Terv:Kilpailija joka tehnyt kauden 2015 yhteistyökumppani sopimukset juuri tuolla drag racingin tv-näkyvyydellä MTV 3:lla ei millään maksu/nettihommalla!!Eli suomeksi jos kisalähetykset loppuu tv:stä niin täällä loppuu ajaminen kokonaan!!T:Kari "Supo" Laitinen,Hiltulanlahti
   
 3. Antti.K

  Antti.K Gearhead

  Mitä mahtaakaan tarkoittaa sana streamauksissa ?

  Taitaa tällähetkellä olla uuden johtokunnan pienempiä murheita tämä TV homma.

  Nyt kun kaikki muuttui kerralla voi olla hieman tuota työnsarkaa kevääksi.

  t,Antti
   
 4. triniemi

  triniemi Gearhead

  Streamaus = livelähetys netissä, mitä sitten pystyy myös jälkeenkinpäin katsomaan ja kelailemaan. Hiukan niinko youtubevideo, mikä tulee sitä mukaa suorana nettiin mitä sitä kuvataan.
   
 5. triniemi

  triniemi Gearhead

 6. triniemi

  triniemi Gearhead

 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mun mielestä ton televisioinnin suurin anti piilee siinä, että diihrn voi törmätä myös "vahingossa" kanavasurffailtaessa ja sitä kautta se tekee lajia tunnetuksi myös sellaisten keskuudessa jotka siihen ei välttämättä muuten törmäisi. Se et onks ohjelma sisällöltään sitte sellanen et se herättäis mielenkiintoa tutustua siihen paremminkin, on sit ihan oma juttunsa. Kylhän fakta lienee et aika harvaa pelkkä pärinä ja sääntöjen yksityiskohdat kiinnostavat, show ja hyvä meininki taitaa olla se mitä enempi nykyään kaivattais.
   
 8. peltsi

  peltsi Gearhead

  Tuo televisiointi on ainut kanava niille jotka ei aikaisemmin ole asiasta kiinnostuneet. Varmaan katsojaluvut jostakin sais kaivettua. Veikkaan että 60-90t katsojaa per kerta. Streamia taitaa seurata parituhatta katsojaa.
  Eikö FHRA saa kuitenkin osan mainostuloista. Siinähän nämä ruottalaiset vaatteet heiluu joka välissä ja FHRA:n muutki yhteistyökumppanit näkyy.
  Luulis että niillä tuloilla kustannetaan koko lähetys?
   
 9. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  mikä ihmeen pakkomielle tällä varttimailiia on televisio näkyvyyttä vastaan.

  Ajateltuna kilpailijan/teemien asemaa,niin televisio näkyvyys ,ei varmasti ole huono asia.Moottoriurheilu maksoi ennen ja maksaa myös tulevaisuudessa ja näkyvyys on lajille tärkeää joka suhteessa.

  Ohjelman sisältöä voisi ehkä jotenkin uudistaa.mutta huumori/pilke pitää olla jatkossakin haastatteluissa mukana,kuten tähänkin asti.

  Antaa ohjelmalle kivan lisämausteen haastatteluissa olevien kuskien/teemien sanallisesti tekemä pikku velmuilu.

  Hieno homma .
   
 10. Jza

  Jza Gearhead

 11. Weijari

  Weijari 2nd gear

  TV-lähetykset kiinnostavat mainostajia enemmän kuin striimaukset. Syy on hyvin yksinkertainen: TV-lähetyksen aikana mainoksia ei voi kelata, eli mainokset saavuttavat niille myydyn näkymisajan.
   
 12. Jza

  Jza Gearhead

  No kyllähän niitä nykyvehkeillä periaatteessa voi kelata, kun lyö pauselle (time shifting) mainoksen alkaessa, pitää kahvitauon ja kelailee sitten yli?
   
 13. peltsi

  peltsi Gearhead

  No shit :poff:
   
 14. Woodpecker

  Woodpecker 2nd gear

  Lähetykset tulevat kesä-aikaan lauantaina puolilta päivin
  Itse en ole tuolloin TV:n äärellä, ei moni muukaa lajia seuraava
  Tallennan lähetyksen, katson kun kerkeän ja skippaan mainokset
   
 15. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  no eipä tarvi enää ihmetellä miksei laji kiinnosta,jos ei edes alan harrastajat viitsi katsoa televisiosta kisoja ,vaikka siihen on mahkut annettu.

  enpä ite kehtaisi sanoa,että rakreisinki kiinnostaa ja harrastan lajia,mut töllöstä en kisoja kato ,ku tulee vähän huonoon aikaan,keskellä päivää ja viel viikonloppuna,noh sehän on jokaisen oma asia mitä kattoo,mut luulis sentään et alan harrastajat käyttäis hienon ohjelman hyväks ja olis varmaan ohjelman tekijöidenkin kannalta ihan toivottavaa et näin tapahtuisi.
   
 16. homer

  homer Gearhead

  Ittelle (suht aktiivinen kisojen seuraaja) riittää kun lajitteluista näkee illalla tulokset. Sunnuntaina katsoo sitten livelähetyksen netistä ja seuraavalla viikolla ihailee netistä kuvia kisoista.
  Ei vaan jaksa enää televisiolähetys jälkikäteen kiinnostaa.
   
 17. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Just noin tuo menee nykysuuntauksella netistä kun kattoo kisat ei tarvi lähteä paikanpäälle ja sit toisaalla ihmetellään miks katsojia käy kisoissa vähemmän.
   
 18. 1320

  1320 Gearhead

  En ole kauheasti kirjoitellut näihin, mutta näin kisakuskin näkökulmasta ainakin noi telkkarilähetykset on erittäin tervetulleita. Kun ei noissa kisoissa kerkeä katselemaan niin, et olis aina perillä kisatapahtumista. Noista lähetyksistä on sitten hauska katsella, että miten ne lähdöt on muilla menneet, kuten toki myös omat lähdöt (Vaikka yläviistosta kuvattuna ei auton käyttäytymistä hirveesti näekään).

  Mutta jotain kehitettävääkin tossa mun mielestä on, eli kuvattavat ryhmät pitäis ilmoittaa ennen kauden alkua. Tällöin pystyisi kuvattavien ryhmien kuskit hyödyntämään tilaisuutta sponsorien hankinnassa... Nyt tänä vuonna kävi niin, että mulle selvisi että meitä kuvataan kun Motoparkin avauskisoissa satuin pääsemään jatkoon ja sitten radan päässä viitottiin haastatteluun. Siinä sitä sitten koitti jotain järkevää änkyttää siihen mikrofoniin... :rotfl: Siinä kohtaa kun ei vielä tiennyt, et miten lähdössä oikein kävi.

  Live Streamia on kiva kattoa, mut se pätkii mun koneella t-o-d-e-l-l-a pahasti.
   
 19. peltsi

  peltsi Gearhead

  juu telkkarit ja netit kiinni niin kisojen katsojamäärät lähtee nousemaan. oikein perinteinen suomalainen ajattelutapa.
  Todellisuudessa tuolla ajatusmallilla dragracing pysyy pienen piirin puuhasteluna, sponsorit pysyy poissa ja palkintoina jaetaan autonhoitosarjoja ja pilkkejä.
   
 20. jknR

  jknR Gearhead

  Eoi jumalauta. Paree et tulee lähetyksiä. Just ostin korealaisen telkkarin sen takia! :)
   

Kerro tästä muillekin!