Dragracing televisiointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 1/4mile, 22.10.2014.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Täällä kyllä katsottu tv-lähetykset sekä laitettu kaikille yhteistyökumppaneille sekä jaettu esim.Facebookkiin kaikille nähtäväksi ja hyvin on otettu vastaan eli kyllä näitä tv-lähetyksiä katsellaan tavalla tai toisella!!Ps.Kyllä ainakin Savossa katsotaan monessa mökissä lähetys "suorana" TV:stä!!
     
  2. mafo

    mafo 3rd gear

    ei ole näkynyt autohoitosarjaa eikä pilkkejä, eikä mitään muutakaan :rotfl:
     
  3. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead


    Ikävä kyllä todellisuudessa laji on ja tulee aina olemaan pienen piirin puuhastelua Suomessa. Tehdään mitä vaan niin meitä on vaan aivan liian vähän täällä suomenniemellä että laji saisi suurempia mittakaavoja.
    Se mikä on yhden tv katsojan hinta sijoitettuun rahamäärään ei vielä kerro kovinkaan paljoa vaan pitäisi tietään miten todellisuudessa se yhteen katsojaan sijoitettuna tuo lajille. Mikäli kisoja katsoo töllöstä ne jotka itse kisaa ja ne jotka tietää lajin ja käy jo kisoissa
    niin sillä en näe olevan mitään markkina-arvoa. Koukkuun pitäisi saada jotain muuta ja aika suurella prosentti määrällä vuosittain. Eihän onkimieskään enään matoa anna kalalle mikä on jo veneessä.
    Normi sm-kisojen katsojamäärät pitäisi saada nousuun niin että edes telkkarissa näyttäisi siltä että se kiinnostaa ihmisiä. Aika karun näköistä on kun tyhjiä rinteitä näkyy lähetyksissä - kerro siinä sitten että laji on hieno/suosittu jne..
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Kyllä sitä sentään yhä tulee nitrokisoissa paikan päällä käytyä. Itte kun olen tällainen moottoripärinän suurkuluttaja niin kesäviikonlopuista kilpailevat myös rallit ja varsinkin jokkiskisat. Rallisprinttejä ja ratakisoja (historic) unohtamatta.
     
  5. Zoidberg

    Zoidberg Gearhead

    Itse tulee nykyään seurattua lähinnä netistä livelähetystä ja telkkarista sattuman varaisesti jos tulee oltua kotona lähetyksen aikaan (usein viikonloppuna keskellä päivää on muutakin ohjelmaa)
    Paikanpäällä olisi kiva käydä, mutta 3 tuntia suuntaansa lähimpään kisaan vähän rajoittaa intoa. Nitrokisoissa tulee kyllä käytyä. Rallia ja sprinttiä pääsisi näkemään paljon vähemmällä vaivalla
     
  6. peltsi

    peltsi Gearhead

    Tälläisten kisojen palkintorahat pitää tulla sponsoreilta ja sponsoreita houkutellaan näkyvyydellä.
    Onhan tässä jotain mätää jos pilkkikisojen palkintona on auto ja autokisoista ei irtoo edes sitä pilkkiä
     
  7. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Ei kai tuo tv:n lähetysaika niin iso ongelma ole jos hiukankin kiinnostaa, kaikki tulee muutenkin otettua boxiin ja katsottua koska ehtii. Taitaa uutiset ja sää olla ainoat mitä suorana katson. TV-lähetykset mielestäni ihan hyvin tehtyjä eikä siinä oikeen moitteen sijaa. Sitä kyllä ihmettelen jos joku kesäviikonloppuna ei muuta tekemistä keksi kuin netistä töllöttää kisoja suorana, paitsi jos töissä sattuu olemaan :D
     
  8. 440

    440 Gearhead

    8) Näin sulla saunassa uutta shampoota...https://www.karkkainen.com/tuotekuva/IS ... 112161.jpg :eek:
     
  9. mafo

    mafo 3rd gear

    För MÄN :poff:
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Kiihdytysurheilu on aina ollut, ja on aina oleva, pienen ryhmän harrastus, eikä se muutu mihinkään siitä, televisioidaanko, vai ei. Jotta katsojat saadaan innostumaan lajista, pitää hänelle ensin opettaa muutama tuhat faktaa, eli säännöt, historia ja tekniset hienoudet, jotka autot ja prätkät pitävät sisällään. Nämä asiat ovat meille harrastajille tuttuja, mutta sellainen tavis, joka seuraa lätkämatseja ja mäkihyppyä, on lajimme umpivierasta. Paikalle mennään katsomaan, haistelemaan ja kuuntelemaan, mutta varsinaista pisteinfoa harvempi harrastaa, verrattuna esim. juurikin mäkihyppyyn. Samaa voisi sanoa jokkiksesta, eli mitä se antaa katsojalle, kun 10 mustavalkoista kuplavolkkaria päristelee törmäillen ympäri rataa, ellei jossain autossa ole kuljettajana naapuritaloyhtiön huoltomiehen serkkua, eli voltteja sinne mnennään katsomaan, kun taas kiihdytyskisoissa mennään katsomaan teknisiä innovaatioita, ja mustia viivoja. Silloin ennenvanhaan, kun kisoissa kävi toistakymmentä tuhatta katsojaa, ilman istuinpaikkaa, tai kaljatelttaa, ei kukaan puhunut mitään palkintorahoista, ja taisivat silloinkin olla pilkkiluokkaa, eli motiivi oli jossain muualla. On turha sanoa, että silloin kisaharrastus oli halvempaa, sillä suhteessa sitä se ei ollut.

    Hantta
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä Räyskälän aikana oli palkintorahat ja jopa suhteellisen hyvät. Silloin rahaa jaettin joka kisassa ja kauden päätteeksi SM-sijoitusten mukaan.
     
  12. GS

    GS Gearhead

    Niitä pilkkikisojahan ei tule TV:stä ja ne palkinnot tulee osallistujien taskusta.
    Siinä kohtaa kun tämä laji jättää television, jättää loputkin sponsorit lajin.
    Jos oikeasti halutaan lajia kehittää, kasvattaa ja viedä eteenpäin, televisionäkyvyyttä pitää nykyisestä nimenomaan kasvattaa, niin laadullisesti kuin määrällisestikkin.
    Näkyvyys tuo sponsoreita ja katsojia, jotka takaavat taas sen että radalla pyörii isommin ja enemmän kalustoa.
    Mitään nettitv:tä ei oikeasti voi myydä yhteistyökumppaneille kuin "myötätuntotarroista" takakyljessä.
     
  13. Zege

    Zege 3rd gear

    Jotenkin tuntuu itsestä, että tuon TV lähetyksen ja streamauksen rinnakkain asettaminen ei ehkä ole ihan järkevää. Noin teoriassa Streamaus on ehkä enemmän lajista kiinnostuneille, kun taas TV voisi tarjota mahdollisuuden sekä kiinnostuksen herättämiseen, että osoituksena sponsoreille kyseessä olevan edes sen verran vakavasti otettava laji että sille on jopa ohjelma TV:ssä. Jota voi sitten katsoa jälkeenpäin vaikka netistäkin…

    Ehkä TV:ssä oleva editoitu ohjelma kuitenkin on (ainakin vielä) hieman uskottavampi foorumi niiden silmissä, jotka haluavat jotain vastinetta sponsoroinnilleen.

    Mutta en tarkoita sitä, että streamaus pitäisi suinkaan unohtaa. Sen lisäksi, että se palvelee lajista kiinnostuneita jotka ei ihan joka kerta viitsi ajaa satoja kilometrejä radanvarteen, voihan sekin herättää kiinnostusta lajiin.

    Jotenkin vaan nykyisessä kaikilla-on-muka-kiire tuntuu vähän epätodennäköiseltä, että hyvin tehty TV lähetys häviäisi tuntien nettistreamaukselle jossa huonolla tuurilla iskee drag racingin odottelu-on-parasta-paikanpäällä taukoa syystä tai toisesta.


    Josta päästään noihin TV lähetyksiin tällä hetkellä.

    Kun jäi kesällä nuo TV lähetykset katsomatta, niin piti niitä tässä katsella jakson tai parin verran illassa. Siis netistä nekin, jossa näkyvät vielä vuoden loppuun asti. http://www.katsomo.fi/?progId=351563

    Streamauksien näkyvyydesta en ole varma, mutta ainakin tuolla ne edelleen näyttäisi olevan http://new.livestream.com/accounts/8468789/ (juu, en katsonut niitä läpi)

    Ihan varma en ole mikä on, hienosti sanottuna, Power&Speed ohjelmien kohderyhmä. Siellä itseasiassa joissain jaksoissa ehkä jopa rakentuu sellaista tarinaa joka voisi herättää kiinnostusta satunaisen katsojankin osalta seuraamaan ohjelmaa. Pahoin pelkään kuitenkin, että kovin pitkään lajista jo muutenkin kiinnostunut ei kanavalla pysy. Siis jos tarkoitus olisi uusia katsojia lajin pariin houkutella tms.

    Ohjelman konseptihan on tällä hetkellä selkeästi se, että nauhoitettuja ajoja selostetaan, kuin se tehtäisiin suorassa lähetyksessä paikanpäällä. Se jopa toimii ajoittain ihan Ok, erityisesti loppukaudesta jossa kuljettajien haastatteluilla saadaan muutaman kerran jopa jo viriteltyä tunnelmaa ruudun toisellekin puolelle siitä, että tässähän oikein kilpaillaan.
    Positiivisia juttuja oli myös välillä in-car kuvat ja muut poikkeavammat kuvakulmat.
    Oli siellä sitten muutamia aika heikkojakin esityksiä, mutta helppohan se on näppäimistön takaa huudella.

    Noin puolisen tuntia on tietysti aika lyhyt aika rakentaa mitään kovin mittavia tarinoita, jos samalla halutaan kuitenkin antaa aikaa mahdollisimman monen auton näkymiselle ja tuloksille. Mutta tuota TV ajan käyttöä yrittäisin ehkä kuitenkin kehittää pois tällaisesta puolen tunnin urheiluruutumaisesta tulosluettelosta suuntaan jossa on enemmän muuta tarinaa.

    Ihan vaan heittona, että esim. 5min/ohjelma voisi käyttää jonkin tiimin&auton esittelyyn.

    Tietysti tuo kaikki varmasti edellyttäisi tiimien kanssa enemmän yhteistyötä ja heiltä kärsivällisyyttä siihen, että kun kaikki ei menekään putkeen, niin pitäisi jaksaa jotain puristaa haastattelijalle.

    TV on edelleen loistava foorumi ja varmaankin FHRA:ssa käydään keskustelua (?) siitä, saadaanko siihen sijoitetulle rahalle vastinetta riittävästi.
    Mahdollisesti tiedossa olevien katsojalukujen perusteella varmaan kannattaisi kuitenkin käydä enemmän keskustelua siitä miten niitä saataisiin enemmän, kuin lopetetaanko niiden tekemin (ja Supon ajot).

    Ja koska TV lähetysten jatkuminen on jo luvattu ensi kaudesta, niin varmaan olisi hyvä aika alkaa pohtia josko ensi kaudella olisi aika kokeilla jotain uutta sisällön suhteen.

    Mutta ehkä sekin on jo pohdittu ja näemme sitten tulokset ensi kesänä.
    Tai ehkä tässä nykyisessä ei edes ole mitään vikaa. Kunhan naputtelen omiani :odroll:
     
  14. GS

    GS Gearhead

    Erittäin hyvää pohdintaa ja parannusehdotuksia.
    TV ja televisiointihan rakentaa nimenomaan lajia ulospäin ja kaikki muu pitkässä juoksussa käpertää sisäänpäin.
    Nyt vain pitäisi panostaa TV:n antamiin mahdollisuuksiin ja ymmärtää että TV palvelee lajia jos/kun kyseessä ei ole pelkkä kuiva dokumentointi, vaan yritettäisin saada mukaan hieman myös kuvallista/visuaalista näyttävyyttä ja ehdottomasti myös lajin teknistä puolta esille.
    Kiihdytysurheilu on kuitenkin aivan täydellinen konsepti rakentaa visuaalisest näyttävää ja vauhdikasta moottoriurheilua jossa yksi osa itse peruslajia on nimenomaan myös tekniikka.
    Se on kuitenkin se mikä saa lajia muuten tietämättömän kiinnostumaan mistä on kyse ja tätä kautta ehkä myös tulemaan paikanpäälle katsomaan, haistamaan ja maistamaan ko.lajia.
    Nythän TV lähetykset ovat puhdasta amatööripuuhastelua ilman vähäisintäkään pyrkimystä näyttävyyteen ja sitä kautta myös Pentti Perusmoottoriurheilun ystävän "koukkuun saamiseksi".
    Lajista kuitenkin olisi niin kovin helppo saada kiinnostumaan oikeastaan kenet tahansa, kun TV:n antama potentiaali oikeasti osattaisiin hyödyntää.
    Sori vaan, mutta ne Spetin kaavio/ tulokset kiinnostavat hyvin pientä ryhmää suhteessa siihen miten asia voitaisiin tuoda visuaalisesti ja teknisesti mielenkiintoisesti esiin, toisin kuin yksi otto kaukaa maalipäästä ja päälle kommentit suorituksesta....
    Vauhti ei siis tunnu eikä näy, tekniikka puuttuu, lajin perusolemus ei tunnu, kuulostaako oikeasti Drag Racingilta, vai tulosten lukemiselta?

    Kuitenkin, jos otetaan vaikkapa esimerkkinä tuo Janne Ahosen/TM:n videopätkä, joka on toteutettu loppujen lopuksi hyvin vähin eväin, on muutamaan minuuttiin saatu aineksia joka jättää lajia muuten tuntemattomankin TV ruutuun helpommin kuin nykyisellä 30-min koko lähetyksellä:

    http://www.youtube.com/watch?v=VObE2lcfipk

    Ok, on helppo tehdä lyhyttä ja "iskevää" lajista kuin lajista, mutta nyt jää kyllä koko hopealautasella tarjottu potentiaali lajista täysin esiin tuomatta.
     
  15. Zege

    Zege 3rd gear

    No näitä pohdiskelujahan tänne voi aina välillä kirjoitella itsekukin. Vaikutusta sillä ei ole kun korkeintaan siihen, että saattaa huomata jossain vaiheessa suututtaneensa jonkun arvovaltaisen tahon :odroll:

    Se, että tavalliset turistit alkaa neuvomaan miten pitäisi asioita tehdä on kyllä tietysti ihan hanurista. (enkä viittaa siihen soittimeen)

    Tuota TM:n tekemää pätkää en ollutkaan aiemmin nähnyt. Hieno pläjäys. Siinä käytetään hienosti tuota suurnopeuskameraa hyväksi.
     
  16. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    jotenkin tuota pitäs saada maanläheisemmäksi, esim. itellä meni tosi pitkään ennen kuin indeksiryhmät aukes vaikka seuraan suht aktiivisesti. ja haastattelut vois tehdä vasta varikolla, sais mahdollisesti teamin kommenttejakin ja muuta knoppitietoa kalustosta ja ryhmästä. nyt jäi aina semmonen pöllähtäny kuva kuskista suoran päästä. mallia voi kattoo vaikka usasta, noi espn:n lähetykset ovat jopa hengästyttävän tehokkaita. toki sitten kuskit ovat vain ajamassa eikä tiedä oikeen mitään, suomessa ollaan paljon "maanläheisempiä" siinä. mielestäni nykyinen toteutus ei ole hyvä, esim. puhutaan spet ryhmästä ja kuvassa lineupissa street ryhmä.
     
  17. GS

    GS Gearhead

    Jutun juonihan on siinä, että silloin kun tehdään lähetystä TV:hen ja ns.isolle yleisölle, on turha lähteä pipertämään ikäänkuin tulosvetoisesti (kuin pitkävedon tuloksia paperista lukien), vaan pyrkiä enemmänkin luomaan "draamaa"...väärä sana, taustoista/kerronnallista polkua kohti finaaleja.
    Kukaan alaa seuraava harrastaja ei varmasti voi kieltää sitä etteikö ko.lajissa olisi sen kiinnostavuuden suhteen toinen puoli tekniikkaa ja en nyt tarkoita mitään perän hammaskosketuksen etsimistä, vaan yleisesti ottaen mitä kaikkea se yksi lähtö oikeasti vaatii.
    Tämä jaksaa kiinnostaa aina mm. varsinkin Natikoissa ehdottomasti myös lajista muuten "ummikoita" , joten miksi ihmeessä koko tämä maailma jätetään lajista kokonaan näyttämättä?
    Ymmärrän jos hommaa halutaankin hoitaa vain vasurilla ja sillä että "Pim Pom" ja nopeasti pakettiin..."koska ollaan täällä vain töissä", mutta maksaako siinä tapauksessa vaivaakaan?
    Dragracingilla olisi OIKEASTI paljon enemmän tarjottavaa kuin "päräys maalipäästä" ja mikrofoni naaman eteen: Miltä nyt tuntuu...meiningillä.
    Kyse ei ole mistään akrobatiasta tai suuren rahan Hollywood tuotannosta, vaan pienestä ripauksesta ammattitaitoa tehdä näitä lähetyksiä.
    Pitkässä juoksussa se todellakin palvelisi itse lajia ja lajin harrastajia tehokkaammin kuin moni uskaltaa kuvitellakkaan ja todellakin, jenkeistä voi tässä kohtaa hyvinkin ihan vaikka kopioida jos omat rahkeet ei riitä.
    Ainoastaan kumin tuoksu ja Nitron kirvely puuttuu kotisohvalla, kun jopa ne äänet saadaan osin välitettyä vaikka desibelit puuttuukin.
    TAKAAN että oikein rakennetut kotimaisetkin Drag Race lähetykset kiinnostaisivat oikein tehtynä niin lajin veteraaneja kuin puhtaasti hiemankin moottoriurheilullisesti orjentoirtunutta Matti Meikäläistä...kuin mahdollisia yhteistyökumppaneitakin.
    En tiedä tehdäänkö nyt näin vain siksi kun on aina tehty näin, vai riittääkö tosiaan vain se että saadaan jotakin tuubaa työnnettyä TV:lle ja kuvitellaan että homma on hoidossa?
    Jos suoraan sanotaan niin kuinka moni kehtaa edes näyttää nykyisiä TV lähetyksiä yhteistyökumppaneille?
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä on kaikki tv lähetykset laitettu yhteistyökumppaneille ja on kelvanneet!!Olen myös teetättänyt oman parin minuutin pläjäyksen omista vedoista ja nekin kelvanneet!!Aina voi parantaa niin joka asiassa niin kuin tässä tv-hommassa!! :wink:
     
  19. Zege

    Zege 3rd gear

    En halua uskoa, että kyseessä olisi sinällään vain tarkoitus työntää jotain tuubaa kanavalle, että voidaan sanoa olevan TV:ssä. Toivottavasti ainakaan.

    Vaikka olen tietysti samoilla linjoilla, kuin moni muu, että nykyinen (sori, hienoja sanoja taas) konsepti tuskin lajin pariin uusia tuo, niin isoin juttu on mielestäni edelleen siinä, että mikä nyt sitten vaikka näiden TV lähetysten tarkoitus oikeasti on?

    Jos se on tarkoitettu palvelemaan kuljettajia, esim. sen näkyvyyden suhteen ja he ovat siihen ihan tyytyväisiä, niin sitten se täyttää tarkoituksensa. Oltiin me muut mitä mieltä hyvänsä.

    Silloinkaan sen arvoa tuskin voi mitata katsojaluvuilla pelkästään.

    Mutta minulle on alkanut syntyä pieni epäilys siitä, että myöskään näiden TV-lähetysten suhteen asioita ei juurikaan pohdita tästä näkökulmasta. Minä kyllä olen tietoinen, että siellä on ihan fiksuja ihmisiä näitä asioita tekemässä ja varmasti tämän TV asian, kuin julkisuuden suhteen on asioita jopa yritetty tehdä toisin.

    Mutta jotenkin mitä enemmän tähän Drag Racingiin ja sen parempaan näkyvyyteen ja sitä kautta maksavien katsojen saamiseen kisoihin on yrittänyt päästä sisään, niin sitä enemmän on alkanut tulla fiilis että yrittäminen hyytyy helposti ensimmäiseen vastoinkäymiseen. Tai sitten kun siellä syystä tai toisesta on niitä katsojia, niin ollaan yhtä ihmeissään, et mites tää nyt näin? Mutta samalla tavalla jää se vähän pidemmälle funtsiminen, että mitä tehtiin oikein ja miten hitossa se toistetaan.

    Silloin riskinä on tuo, GS:n mainitsema, tehdään, kun on aina tehty näin. Muutoshan tuo aina riskin siitä, että menee vielä huonommin. Josko se kohta on enää mahdolista.

    Toinen oleellinen pointti näiden TV lähetysten (miksei myös nettistreamin) mielenkiintoisemmaksi tekemisessä tavallisen turistin kannalta on se, että onko ajajat/tiimit edes halukkaita saamaa pärstäänsä ruutuu yhtään sen enempää.

    Se on aika vaikea muuttaa toimintatapaakaan jos siellä on yksi tai kaksi kuskia jotka suostuu moiseen edes lähtemään mukaan.

    Jossain toisessa topicissa oli hyvin sanottu, että tarinalla myydään vaikka perunaa. En minäkään nyt mitään käsikirjoitettua tosi-tv:tä tässä peräänkuuluta, mutta talven aikan olisi varmaan hyvä miettiä sisältöä noihin lähetyksiin ja keskustella ehkä joidenkin tiimien kanssa etukäteen, et mitä jos tehtäisiin haastatelua sillon ja tällöin. Käytte läpi tiimiä ja autoa jne.

    Antaisi myös heille aikaa vähän miettiä, että mitäs täs ny oikein sanois.

    Mutta tuokin on vasta yksi (oleellinen) osa mielenkiinnon lisäämistä. Toinen on se kuvamateriaali mitä käytetään ja näytetään. Mutta se on sitten taas oma juttunsa...
     
  20. GS

    GS Gearhead

    Varmasti ihan kaikki ei halua omaa pärstäänsä TV lähetyksiin, mutta jos tässä lähdetään myös kaupalliset intressit edellä kameran molemmin puolin, niin miksi ihmeessä kukaan ei haluaisi yhteistyökumppaneilleen näkyvyyttä TV:ssä?
    Ok, ei kaikki, mutta sen verran moni että en usko "materiaalista" tulevan pulaa kunnhan nuo haastattelut ja toiminnan kuvaukset tehdään nekin lajin kaupallisuus huomioiden.
    Itse ottaisin mielelläni kameran pärstän eteen jos tukijat saadaan taustalle kuviin mukaan, eli haastattelut tehtäisiin varikolla kaluston ympäröimänä tai yleensäkkin niin että taustalla on muutakin kuin kaunista Suomalaista metsämaisemaa(koko tausta jätetään siis täysin hyödyntämättä).
    Tarkoitan että otoksissa ja kuvasommittelulla voidaan hyvinkin tehdä "piilomainontaa" ilman tyrkyttämistä niin että myös ne yhteistyökumppanitkin saavat omat sekuntinsa valtakunnan verkossa.
    Siinä kohtaa jos tuo lajin kaupallisuus alkaa jotakin ahdistamaan, niin siinä tapauksessa lähetyksiä pitää tarjota Ylelle pakkoveroin kustannettuna dokumenttina.
    Ei vaadi todellakaan paljoa, kunhan myös kameran takana ymmärretään lajin kaupallisuus, eikä tehdä vain dokumenttia.
    Eli, minä taaasen hyvinkin peräänkuulutaan edes auttavaa etukäteen tehtyä käsikirjoitusta, jota nykyisissä lähetyksissä ei oikein hyvällä tahdollakaan ole nähtävissä.
    Pieni tyylittely vaikkapa sitten niillä hidastuksilla, musiikin käyttö tehokeinona ja lajin tarjoaman visuaalisuuden hyödyntäminen(myös sieltä varikolta) ei ole oikeasti pois edes siitä halutusta informatiivisyydestä, joka valtakunnan verkossa lähetetyssä TV lähetyksessä pitäisi kuitenkin olla vain osa kokonaisuutta, ei pääasia.

    Supolle vielä sen verran, että sehän EI missään hommassa saisi olla syy pitää kerran valittu linja koska "se nyt on aina ennenkin ennenkin kelvannut".
    Ravintola-alalla tätä sanotaan konkurssiksi ja nyt mielestäni tässä kohtaa enemmänkin laiskuudeksi tai motivaation katoamiseksi tai molempien yhdistelmää(toki siis sinun kohdalla näkyviä sekunteja on suhteellisen paljon).
    Sanotaan kuitenkin vaikka niin, että jos yhteistyökumppanille pitäisi valita lajista ja lajin olemusta tehokkaasti esiin tuova klippi, niin valitsisinko nykyisenkaltaisen 30min TV lähetyksen vai esim.tuon Janne Ahosen/TM:n 3-minuutin klipin....hmmm, kummankohan?
     

Kerro tästä muillekin!