Droppaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Eyetech, 18.10.2001.

  1. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tuokohan kukaan maahan (siis Suomeen) dropattuja olka-akseleita -49--52 Chevyihin?

    Ainakin Fat Man Fabrications niitä myy.
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ei tuo. Olen itsekin haeskellut. Tampereen swapissa oli viime keväänä yhdellä äijällä myynnissä ko. osat ´57 Chevyyn, mutta kun ne ei sovi ja kaiken lisäksi oli sikakalliit.

    Jos jollakulla on tiedossa 49-54 Chevyyn sopivat levyjarruadapterit tai laakerin sovitusholkit esim. Camaron levyjarruille ja etunavoille, kiinnostais sellaisetkin.
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Kuin myös.....
     
  4. Eyetech

    Eyetech Gearhead

  5. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Chevy'53 / Adaptereihin palataan...

    Semmoisen kuulin myös, että vaihtamalla 53-54 mallien olka-akselit 49-52 malliin, etupää putoa noin 1" (tämä ei kyllä auta sinua, mutta :smile: )
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Joo, tilasin Harrilta samanlaiset palikat kuin sinä olit tilannut. Nyt ostaisin Caminon etupyörien navat sekä jarruosat, jos jollakin on hyllyyn jäänyt... <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Otin tossa arkiston kätköstä 50 mallisen cevyn olka-akselit ja 54 mallisen ja tosiaan eroa on noin 20 mm eihän se paljoa auta mut ainaha se on jotain. Muuta eroa ei näytä olevan kuin toi olka-akselin kiinnityskohta.
     

Kerro tästä muillekin!