dually oy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja freeride, 1.7.2004.

 1. freeride

  freeride Gearhead

  dodgen pikkareita myynnissä ryöstöhinnoilla
  :eek:
  jos noilla hinnoilla meneen kaupaks niin pitäis varmaan ittekki alkaa roudaan lätäkön takaa tänne niitä..
  95:n 32500€ morjens..
  http://www.dually.fi/

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: freeride 2004-07-01 06:53 ]</font>
   
 2. Mikey

  Mikey 1st gear

  OHO! Varsinkin toi -74 Monaco juttu on aika huvittava...Kyttäjouset,kyttäpuskuri, kyttärenkaat, virheetön! 13900e??!?
  Saisinkohan minäkin Ednan myytyy 10000e:n hintaan kun siinä on pari lommoo mutta muuten yhtä virheetön kuten kuvan auto...?
   
 3. kantti

  kantti Gearhead

  Pitihän tuo heti tarkistaa mitä hintoja on rapakon toisella puolella. Heh, aika hintoja

  Dodge : 1995 DODGE RAM 2500 CUMMINS DIESEL 4X4 Miles: 225100 US $7,500.00

  edit: hymiöt veks, rupes yököttää

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kantti 2004-07-01 08:05 ]</font>
   
 4. BRC1

  BRC1 Gearhead

  No hienoa että joku tuo noita tänne.Ovat aika rajun näköisiä-ja isoja!

  Tarviiko sitä jonkun bisnestä alkaa täällä aina rääpimään? Eivät kait mainostaneet missä että ovat varmasti suomen halvimpia tms -ja eiks se ole hullu joka maksaa,ei se joka pyytää?

  Tuokaa ite noita möhköjä tänne takapiha täyteen kaupallisessa mielessä jo koikeilkaa saatteko kulut katettua myytäessä usan pyyntihinnoilla.
   
 5. kantti

  kantti Gearhead

  Onko joku tuollaista maininnut? Et varmaan ole ainoa joka tajuaa, että ei usan pyynnillä ole juuri merkitystä hinnan muodostumiselle täällä pohjolassa. Jos hinta on mielestäsi kohdallaan niin siitä vain autokaupoille. Muuten olen kanssasi samaa mieltä ettei toisten bisneksiä tarvitse aina erikseen haukkua.
   
 6. Destroyers

  Destroyers 1st gear

  Juu onhan ne halpoja usassa, mutta tuoppa sieltä tommonen tänne ja pistä kilpiin niin rupeaa tulemaan hintaa.

  Itse olen pitemmän aikaa haaveillut tommosesta takapenkillisestä dodgen pick-upista, mutta Suomessa olevat tahtoo tosiaan maksaa aikasta paljon,
  varsinkin kun puhutaan autosta joka on vuosimallia ´96 ja ajettu yli 200000km:ä.

  Mielenkiinnosta käänsin katseeni sitten saksaan, jos sieltä sais vähän edullisemmin, mutta kylllähän ne maksaa sielläkin.
  Mersuja ja muuta paskaa kyllä saa puoli ilmaiseksi, mutta kun ruvetaan katsomaan autoja niin ne maksaa myös saksassa.......

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Destroyers 2004-07-01 10:39 ]</font>
   
 7. kantti

  kantti Gearhead

 8. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Hehheh.. Ei semitään "rääppimistä" ole, jos pitää kevennyksenä 74 Monaco "Blues brothers"-kloonin, joita on pyörinyt nurkissa vähän joka kaupungissa hintapyyntöä 13 900 € naurettavana.. Markoissa hinta olisi kohdallaan yksityisen välisessä kaupassa ehkäpä.. yrittäjälle ymmärtää kohtuullisen katteen, eli muutaman tuhannenn egen hinta olisi ymmärrettävissä, mutta 13 900! Just. :smile:

  T. Myös yrittäjä. PS. Ihan bisneksen pyörimisen kannalta kannattaa pitää hinnat suht linjassa muun tarjonnankanssa, silloin riittää asiakkaita. Hintatietoisuus kun alkaa nykyään olla korkealla..

  En usko, että palstalla kävijät kirmaavat kilpaa ostamaan ruuttuista 4D klooni Monacoa 13 900 €:llä.. Vai sanokoon hep se joka ostaisi? Mutta yrittämisen vapaushan Suomessamme on , eli lykkyä vaan tykö, että joku liian varakas tuon Monacon ostaa tuohon hintaan. Epäilys vaan on kovin suuri..
   
 9. BRC1

  BRC1 Gearhead

  No oli sen dodgen hinta vaikka 23th niin sehän on yrittäjän oma näkemys aiheesta.Ja jos hinta ei ostajaa miellytä eikö se ole silloin myyjän oma häpeä jos kaupoille ei päästä. Tästä loisto aasin silta romun myyntiin. Itellä jäänyt paljon kamaa yli edellisistä projekteista ja niitä sitten laittelin myyntiin mielestäni käyvällä hinnalla, ts millä itsekkin olisin valmis ostamaan. 75% sähköposteista oli sitten sitä tinkaamista ym narinaa,lähtökohtana se että myyjä on todnäk henkilökohtaisessa konkurssissa kun "joutuu" myymään osia.
  Paras oli muuten täysin uudet uretaani puslat aluper paketissa. Laitoin hinnaksi saman mikä ovh summitissa ,siis ilman mitään kertoimia tulleja tms. Sitten tuli meiliä että juuri ne osat olis kivat mutta jos en myy puolella pyytämästäni hinnasta ko ostaja käy hakemassa saman sarjan Ecklersiltä Floridasta työmatkallaan... En tiennyt itkeä vaiko nauraa.Taisi olla ihan ensimmäinen amerikan matka edessa :smile:
   
 10. Tap-Sa

  Tap-Sa 1st gear

  On muuten Ylihärmässä ollut hyvät säät kun helteisissä Pässi-kuvissa palmut vaan huojuu. Volvot on vissii kuvattu Alihärmässä kun on tollaset sadepilviset tausta koivujen kera.

  Mä kyllä kallistuisin mieluummin Silveradoon, ryhtykääpäs nyt joku tuomaan niitäkin, avikkeeksi tässä tulevalle yrittäjälle valmis businessplan:

  - Ostat ameriikasta yhden letukan ja tuot sen tänne armaaseen kotosuomeen.
  - pistät saitin pystyyn mihin keräät vastaavien jenkkiläisten myynti-ilmoitusten kuvia
  - hinnaksi pistät jenkkienpyyntihinta x 2 + 1000e

  Ja kauppa käy kuin siimaa. Jos asiakas tahtoo nähdä sen toisen letukan siinä ilmoituksessa eikä sitä mikä on pihalla niin se on öö tuota just nyt Pärnäsen autohuoltamolla laitettavana, pistetään katos suomivaloja ja sen sellasta, parin kuukauden päästä valmis. Mut on se ihan samanlainen ku tää täs notta tehdään kaupat vaan.
   
 11. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  varmaan luulis kaikkien tajuavan että ton monacon pyynti ny on ihan vitsi.ei sitä ny tosissaan sinne oo lyöty.hinta vaan on semmonen että ei tartte pelätä.
  ja ne duallyn autot on kuin uusia!niihin laitettu oston jälkeen UUSIA osia että ne varmasti hyväs kunnos.
  ja kohta joku kitisee että kaikki on hyviä,,,juu juu siksi ne kaikki varmaan myynnis......
  paska on aina halapaa....
   
 12. Mastodontti

  Mastodontti Gearhead

  Joo ja saksassa on vähemmän näitä 2500 sarjan kiesejä myynnissä, dodgehan on on siitä hyvä, että kilometrejä nähneessä autossa ei tarvi niinkään paljon olla huolissaan koneesta kuin muusta autosta. Niin ja varmaan niitä palmukuvia on sen takia aika paljon kun autot menee myyntiin yleensä ennenkuin suomeen asti pääsevät, ei varmaan oo niiin paljon rahaa autokauppiaillakaan että olis rahaa pitää yhtään ylimääräistä aikaa pihalla autoa, ja ehkä se suomi-kuvien vaihtaminen kun auto sitten on täällä ei ole niin oleellista. JA kokeilkaa ite tuoda tosiaan niitä kiesejä, niin selviää kuvio.
   
 13. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Ai että ihanko UUSIA osia laitettu? :grin:
   
 14. Mastodontti

  Mastodontti Gearhead

  Osta tää :smile:
  http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=120625
   
 15. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  No eihän se 13900€ Monaco muuten virheetön voisi olla :smile:
   
 16. Cowboy

  Cowboy 1st gear

  Se oli Alahärmässä kun palmu juhannuksena huojui...
   
 17. freeride

  freeride Gearhead

  ai perskeles kyllä tommonen olis siisti kulkuväline!ei vaan meinaa millään pystyä luopuun vanista..siinä on tota sisätilaa niinpaljo enemmän mikä on reissuissa tai isommalla porukalla hyvä juttu.taitaa lava liikkua aika ripeesti kokoisekseen :smile: ja toi aika hyvä esimerkki siitä että hintapyynnissä on järkeä..piru kun olis paalua vähä enemmän niin pihassa olis rotke vanin vieressä välittömästi.jospa lotossa huomenna.. joopa joo.
   

Kerro tästä muillekin!