Ducaton vaihdeongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja wili, 28.10.2014.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Problem solved. Laatikko kävi pöydällä ja sisään sujahti uudet kakkosen synkro sekä 1/2 kytkentäosa. Laatikon osien vaihto ei ollut paha rasti, v*ttumaisinta oli saada toi saamarin möhkäle irti ja takaisin koska auton korkeuden takia sitä ei saatu hallissa nostettua kuin puoli metriä.
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Paljon makso ite tehtynä?

    Eli oliko osaset kalliitkin?
     
  3. wili

    wili 3rd gear

    Osat oli alle 200€ ja aikaa meni kolme iltaa. Itse laatikon purku ja osien vaihto ei ole paha rasti mutta irrottaminen ja varsinkin takaisinlaitto oli aika v*ttumainen tehdä kun ei saatu nostettua tuon enempää.

    Osat löytyy hyllytavarana: www.tamgears.com
     

Kerro tästä muillekin!