Dukes of Hazzard

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja 4dFunClub, 6.11.2002.

 1. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Englantilaisessa amerikanautolehdessä oli iso juttu TV-sarjasta Dukes of Hazzard. Pääosassa mm. oranssi Charger karjapuskurilla ja kyljessä "01" ja katossa rebelilippu ja teksti "General Lee". Mahtaako ko. TV-sarja olla koskaan ilmestynyt Suomessa? Ollut tuore joskus -81.
   
 2. Kimmo

  Kimmo Gearhead

  Ei oo Suomen tv:stä sarja ulos tullu.
  Vuos pari sitten tuli joltain maksu kanavalta muistaakseni 80/90 luvun taitteessa tehty erillinen Dukes leffa.
  Oli ihan hauska.....

  Kimmo
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  JEnkeissä jostain syystä kovastikin suosittu, etenkin syvällä etelässä. Tais niissä chargereissa olla kaikkee "makeeta", kuten rebel lippua ja karjapuskuria.
   
 4. Jarkko

  Jarkko 1st gear

  Näin joskus satelliittilautasen kautta yhen jakson ja harmittaa kun ei nähny muita...Oli aika viihteellinen...
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead

  Onhan tuosta sarjasta pariin eri otteeseen näytetty pätkiä joidenkin tv-sarjoista ja näyttelijöistä kertovien dokumenttien yhteydessä. Ilmeisestikin melkoista kulttikamaa USA:ssa?
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  En tiedä riittikö kenelläkään aikanaan sormet laskemaan sitä, kuinka monta Chargeria siinä sarjassa oikein tuhottiin.. En tarkoita hiroshimalaisten jälkeläisten sormien kautta laskettuna..
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Niin kyseessä oli suosituin sarja jenkeissä monta vuotta. Vieläkin jos normaalille kaduntallajalle etelässä kertoo omistavansa -69 Chargerin he ihmettelevät minkälainenhan se mahtoi olla näöltään. Kun asiaa valaisee että sehän on Gereral Lee selviää asia välittömästi. Olen nähnyt jenkeissä dokumentin tuosta sarjan teosta ja siinä kerrottiin montako Chargeria siihen uhrattiin vuosien aikana. Luku oli muistaakseni kymmeniä, mutta ei satoja.
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  Siitähän on tehty pleikkaripelikin, siin on muuten hauskoja tehtäviä ja charger saa kyytiäö oikeen olan takaa....

  T: Tuleva moparisti
   
 9. isohkolohko

  isohkolohko 1st gear

 10. isohkolohko

  isohkolohko 1st gear

  Mopar muscle lehdessä oli kans jokuaika sitten juttua aiheesta. Joku oli löytäny sarjassa käytetyn hyppyauton raadon, oli aika häjyssä kunnossa. Mielenkiintosta oli että auton tavaratilassa oli paksu kerros betonia! Auttoi vissiin keulapainoista Chargeria tulemaan alas vähemmän nenä edellä.
  Huvikseni laitoin Kazaa ohjelmaan hakusanaksi Dukes of hazzard ja sieltä löyty videopätkä joka tulee aina jakson alussa, hurjia hyppyjä ja pitkälettisiä kavereita...
   
 11. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

 12. lake ender

  lake ender Gearhead

  Tutun jenkkikaverin kanssa(asuu Suomessa) tuli juttua tv sarjoista ja hän kertoin lempisarjakseen juuri dukesofhazardin. Ihmettelin mikäö se on ja hän kertoi Chargerista yms. ja johan rupes kiinnostamaan!
  Oli kuulemma samalle yleisölle suunnattu kun ritari ässä muutamaa vuotta myöhemmin. sarjaa tehtiin kait toista sataa jaksoa, viimiset joskus 80-l alussa.
  Netistä löytyi ainakin yksi sivu, josta sai tilata jaksoja, pelejä ym. krääsää.
  Olisko taas adressin paikka ylelle/MTV:lle/neloselle?
   
 13. herrakani

  herrakani 1st gear

  Mulla oli aikanaan the Dead Kennedysin LP-levy, jonka sisään oli sujautettu konekirjoitettu a-4 liuska, johon oli suomennettu/selitetty biisien sanoituksia, ja siinä mainittiin Dukes Of Hazzardin tulleen suomen tv:ssä nimellä "vauhtiveikot".
   

Kerro tästä muillekin!