Duramax 6.6 kannentiivisteen paksuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Duramaxeli, 19.4.2017.

  1. Duramaxeli

    Duramaxeli 1st gear

    6.6litraseen duramaxiin saa kolmen vahvusia tiivisteitä. Onko paksuudella kuinka suuri merkitys? Jos vaikka ottaa tämän paksuimman vaihtoehdon ja vakiona on hieman matalempi malli niin saako tämän pelaamaan tällä paksummalla vai onko merkitystä?
     
  2. pesälä

    pesälä 2nd gear

    tommosia paksuuksia antaa tähän
    0.90 - 1.00mm
    0.95 - 1.05mm
    1.00 - 1.10mm
    en tiedä alkaako savuttamaan jos on ääripäät(mäntä alhaalla ja paksu tiiviste kombo)
     
  3. pesälä

    pesälä 2nd gear

  4. Duramaxeli

    Duramaxeli 1st gear

    Täytyypä huomenna kattoa että näkyykö. Saisihan sen varmuuden purettua mutta sais tilattua valmiiksi. Menee kuiten pari viikkoa tilauksessa.
     
  5. juunas

    juunas 1st gear

    itse tilasin juuri c grade tiivisteet eli nuo paksuimmat. aikasempi omistaja tehnyt kansi rempan jolloin vaihdettu b gradet ja nyt minulla taas kannet auki ja taas uus höyläys niin tilasin nuo paksuimmat.
     
  6. Duramaxeli

    Duramaxeli 1st gear

    Oliko kansiin tullu mitään isompaa? Mietiskelin jos suosiolla tilais nuo c een tiivisteet.
     
  7. juunas

    juunas 1st gear

    2 suuttimen kuppia vuoti jonka takia teki painetta järjestelmään. myös kolme venavarren kumia halki niin ne vaihdettiin myös kaikki. muuten oli kannet ehjät ja puhtoset. niin joo nyt ne soitti ammattikoululta että yks imuventtiili on mutkalla sen verta ettei mene paikalleen, että sen joutuu vielä myös vaihtamaan. ihme hommaa ku aikasemmin eivät ole huomanneet tommosta. ja taas pitää prkl kolme viikkoa odottaa venttiiliä kun tilaa sen rockautosta. jos jollaki on tiedossa mistä saa suomesta imuvenan 01 duramaxii järkihintaan niin saa ehdottaa!
     

Kerro tästä muillekin!