Duramax lb7 suuttimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja leicar, 3.10.2018.

  1. leicar

    leicar 1st gear

    Mun Gmc lähtee kylmänä hyvin käyntiin ja silloin ei savuta yhtään, mutta kun kone lämpiää niin se alkaa savuttaan harmaata jo tyhjäkäynnillä. Ilmeisesti suuttimet kusee, onko joku vaihtanut omiin suuttiimiin kärkiä vai onko se aina uusien suuttimien paikka?
     
  2. E_N

    E_N 3rd gear

    Eipä taida kannattaa. Ne tarttis ajaa kärkien vaihdon jälkeen testipenkissä eikä oo mitään takuuta että rungot olis vielä kelvolliset. Lb7 suuttimet on vielä melko etulliset niin en lähtis kokeileen. Kojolta saat suomesta tarvittavat tavarat tai jos haluat itse jenkeistä tilata niin http://lincolndieselspecialties.com
     

Kerro tästä muillekin!