Duramax Silverado GM

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

 1. kojo

  kojo Gearhead

  Ainakin yksillä takapyörillä olevissa on jarrukilvessä reiät mistä saa säätää kässäriä.
   
 2. umpio

  umpio 2nd gear

  Noista valoista vielä; onko joku toteuttanut xenon -muutoksen? Eikös pykälien mukaan autoon pidä xenoneitten myötä asentaa lampunpesimet? Ongelmana siis tosiaan lähivalojen valotehon parannus; kaukovaloihinhan saa suht helposti parannusta ihan lisävaloilla.
   
 3. Kuormuri

  Kuormuri 3rd gear

  Kumpi olisi parempi vaihtoehto -06 vuoden duraan, letku- vai lohkolämmitin? Löytyykö lohkolämppärille asennuspaikka ja onko asennus kuinka suuritöinen? Löytyyköhän kymenlaakson alueelta suositeltavaa pajaa kyseiseen hommaan?
   
 4. kojo

  kojo Gearhead

 5. umpio

  umpio 2nd gear

  -02 Duramaxiin asennutin lohkolämppärin; meni aika kivuttomasti paikoilleen; asennuspaikka kerrottiin mukana tulevissa ohjeissa. Nyt jos miettisin samaa kuin sinä, niin asentaisin ehdottomasti tuommoisen pumpulla varustetun letkulämmittimen. Kyllä tuo kone lämpenee lohkolämppärilläkin, mutta hitaammin. Ja tulisi kabiiniinkin heti lämmintä ilmaa... Vielä pitäisi asentaa laatikon alle sellainen lämmitysmatto.
   
 6. Kratz

  Kratz 1st gear

  Onko kukaan tullut asentaneeks autoonsa tommosta jälki asennus remote starttia? piuhoja vaikuttas olevan miljoona kapistuksessa joista ilmeisesti ei kuitenkaan tarvii kytkee kaikkia ja sen puoleen oiski mukava saada hieman vinkkiä ja mielipiteitä mikäli joku on moisen asentanu. Auto johon kyseinen vempele pitäis asentaa on 2006 gmc sierra 2500.
   
 7. Kratz

  Kratz 1st gear
  Asensin ite just lohkolämppärin omaan 2006 sierraan, joka oli sinäänsä aika simppeli homma. en tiedä miten silveradossa on mut sierran kohdalla joutu hieman vingulla hiomaan koneen korvakkeesta jotta sai uuden vastuksen paikoilleen. defalta ja calixilta löytyy vastukset, defan numero oli muistaakseni 411118. vastuksen paikasta ja asennuksesta löytyy vidoita youtubesta ku laittaa hakusanaks block heater install duramax.
   
 8. GKC

  GKC 1st gear

  No niin! Ajeltu on taas ja Defa tuli laitettua ja Purelux 9" ledilisäpitkät ja maukas kyyti on edelleen mutta mutta... kovat pakkaset aiheuttavat nyt harmia.

  -Huohotin ilmeisesti jääty kun lykkää öljyä pakoputkesta mäelle... Mikä ratkaisu?

  -Vakitermari (175F?) lienee liika kylmä näihin pakkasiin? Kannattanee vaihtaa? Auttaako huohotin ongelmaan kun kone käy lämpösempänä?

  -Kuuluuko tuulettimen pyöriä koko ajan? Visko tuntuu kuitenkin pelaavan kun käsin pystyy pyörittämään koneen ollessa sammuksissa? Kuitenkin pyörii aika vinhasti jo koneen vielä ollessa kylmä.

  On näitä varmaan jo kyseltykin muttei ainakaan osunut silmiin.
   
 9. umpio

  umpio 2nd gear

  -02 Silverado Duralla.

  Nyt, ihan aikuisten oikeesti, vosiko joku asiasta tietävä kertoa että mistä päin konehuonetta etsin noita maadoituspisteitä? Eli minne menee akun maat, ja miltä puolelta konetta kannattaisi etsiä kone - runko maadoitusjohtoa? Se perinteinen "seuraa johtoa" -neuvo ei oikein auta, kun kaikki on vedettu suojaputkiin ja käytännössä kaikki johtoniput pitäisi purkaa (puolen konehuoneen lisäksi), että pääsisi selville noiden piuhojen olinpaikasta. :argue: :mad:
   
 10. voittol

  voittol 2nd gear

  Olisin kanssa kiinostunut kuulemaan tuulettimesta ja termostaatista , mulla on vani .
   
 11. kojo

  kojo Gearhead

  Vakiotermari on 180 ja 185'F

  Ja se tuulettimen ropelli ei kokonaan pysähy kun vaan koneen sammuksissa ollessa, mutta silloin kun toimii oikein niin pyörii normilämmöillä jonku varrran vesipumppua hitaammin, kuumana samaan tahtiin ja kylmiltäänkin tuppaa jonkun aikaa pyöriin aika vihaseen..
   
 12. Kratz

  Kratz 1st gear

  Miltäs noi pitkät vaikuttaa? Ite oon noita samaisia valoja jo hetken kyttäilly jos laittais omaan autoon.
   
 13. GKC

  GKC 1st gear

  On tosi hyvät kyllä noi! Ei mulla tietty muista led-lisäpitkistä kokemusta olekaan mutta noi on ollu nyt mulla Land Cruiserissa reilun vuoden päivät ja nyt tosiaan laitoin tohon Chevyyn.

  TM-testissä noi oli (eri tuotenimellä)puolivälin hujakoilla arvostelussa. Muistaakseni 3 tähteä eli on kai niitä vielä parempiakin... Mutta en kyllä oo osannu parempia ees kuvitella. Ero isoihin Hellan perinteisiin valoihin on kuin yö ja päivä.
   
 14. maaku80

  maaku80 1st gear

  Mistähän mahtaisi löytyä ajovalojen korkeudensäätömoottori '01 chevy silverado 2500hd malliin? Apukuskin puolelle olisi tarve. Molemmin puolin taitaa olla kyllä sama moottori. Moottorissa on tämmöisiä tekstejä: MES swiss made 404 ja PPE+PA-GF20. Koitin rockautosta katsoa ja googlellakin etsiskellä mutta aika huonosti tuntuisi löytyvän moista.
   
 15. juunas

  juunas 1st gear

  Uusi kuski ilmoittautuu. Heti semmonen kysymys että mukaan tuli vain yksi virta avain ja pirun hankala saada virtoja päälle. Ei mee millää. Tökkii vaan heti. Entinen omistaja kyllä sai heti virrat päälle kun eka työnsi avainta sisään sitten ulos päin sievästi ja samalla avainta kääntäen? Onko muilla vaikea saada avainta kääntymään vai tilaanko ebaysta uuden avaimen ja lukkopesän vai kelpaako nuo edes näihin, ebaysta löytyy nimellä Cadillac Chevy Isuzu Ignition Key Switch Lock Cylinder With 2 Chevy Keys 704600C <--- mitäs muuten tuo numero sarja meinaa?
   
 16. Ovat opel corsan valojen korkeuden säätömoottorit.
   
 17. mauni77

  mauni77 3rd gear


  joo lukkosylinteri vaihtoon.. eikä maksanut suomikauppiaallakaan montaa kymppiä . helppo vaihtaa: akun kengät irti, muovit irti rattiakselin päältä.. lähinnä se päällimmäinen, starttiasentoon avain ja pikkutuurnalla painaen siinä päällä olevaan koloon ni johan luiskahtaa lukko irti ja uusi menee solahtamalla paikoilleen
   
 18. Gerball

  Gerball 3rd gear

  Tai sitten mukavaan avaimia tekevään liikeeseen ja pyydät samanlaisen avaimen mutta ei yhtä kulunutta, ts. vähän korkeammilla nystyröillä. Itse selvisin vastaavasta ongelmasta joskus ja toimi niin pitkään kun kärry itsellä oli. Tosin saattaap olla että kaikki lukkoliikkeet eivät viitsi ryhtyä arpomaan tuollaista.
   
 19. mustang66

  mustang66 2nd gear

  Minkälainen tuollainen alkupään duramax silverado on ajolleen, oletteko tykänneet vai pettyneitä? Onko sen tyylinen että jaksaa ajella tankin tyhjäksi yhtä mittaa vai väsyykö ajamiseen. Onko maantienopeuksissa ohjaamo kuinka äänekäs?
   
 20. ville400

  ville400 2nd gear

  vakiona hyvin henkilöautomainen ajaa ja vakio putkella hiljainen.
   

Kerro tästä muillekin!