Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

  1. konapu

    konapu 1st gear

    Hiphei ja ahtimen vaihtoon. Alko savuttamaan jonnin verran tuo keksintö ja turboonhan se paikannettiin, kärryä kun veti jo sai olla nilkka suorana :D Tulossa pelkkä keskiosa, aikasempiin laitoksiin aina kuorineen tullu ahtimet mut kokeillaan nyt näin.
    Öljynä itellä ollu just teboilia ja nyt löytyy Mobilin delvaccia 10w-40.
     
  2. konapu

    konapu 1st gear

    Mitenkäs tuon suuttimien vuodon tutkiminen? Näkeekö joka korjaamon vehkeillä jos vie piuhan perään vai tarvihteeko spesialistia?
     
  3. hecatti

    hecatti 3rd gear

    enennkuin istutat uuden turbon paikalleen ,varmista et se öljyn tuloreikä on auki . pitäs näkyä nokka-akseli sieltä reiästä.

    mitä sää niistä suuttimista haluat tarkistaa?
     
  4. konapu

    konapu 1st gear

    Mitenkäs se meni nyt näissä kun öljyn sekaan pääsee naftaa? Painepuoli/paluupuoli vai mikä vuoti ja millä sen totean ilman mittareita? Olis juhannus aikaa ite ropata... Tai jos siellä suutin vuotaa niin onko uuden ettiminen vai huollettavissa?
     
  5. konapu

    konapu 1st gear

    Nyt sieltä on viimein kaikki suuttimet irti. Muutama oli tiukassa ja tuli se alumiini holkki mukana. Eipä noista linjoista silmällä huomaa olisko joku vuotanu, toiseen kanteen tehty remppaa kun paluulinja uusi... Kahtotaan seuraavaksi mitä suuttimet sanoo penkissä...
     
  6. Gerball

    Gerball Gearhead

    Silverado -05. Mittari näyttää välillä 200 vaikka nopeus 80. Välillä 80 vaikka seisoo paikallaan. Mistäköhän lähtisi arpomaan?
     
  7. fudge85

    fudge85 Gearhead

    mittarit toimii omilla sähkömoottoreilla.. rockautosta uudet tilaukseen.. tyyppi vika... tunnit tullu täyteen,...
     
  8. rauta ja romu

    rauta ja romu 3rd gear

    Kannattaa samalla vaihtaa kaikki moottorit ja mahdollisesti mittarivalopolttimot. Pienellä kolvilla tinailua, ei mitään rakettitiedettä...
     
  9. fudge85

    fudge85 Gearhead

    49€ näyttää olevan koko setti rockautossa , mittareitten moottorit ja ledit......
     
  10. fudge85

    fudge85 Gearhead

    NONIIN!
    Tarvitaan pikaista tietoa, EI arvauksia. 2005 silverado kun vaihdetaan kannentiivisteet niin käytetäänkö kasauksessa liima?? LLY kone siis.
     
  11. fudge85

    fudge85 Gearhead

    Kukkuu! Kannentiivisteiden ja kannen väliin liimaa vai ei ? ?
    Huomen aamulla alkaa koneen kasaus!
     
  12. konapu

    konapu 1st gear

    Perskules, turbossa mitään välystä ollu mut vaihdettiin kun uus oli jo hommattu. Kaikki suuttimet valskas ja muutama todella pahasti. Pääs yllättämään hiukan kustannukset noiden suuttimien huollon osalta. Nyt olis ihan ehjä vakioturbon keskiosa jos joku tuntee tarvetta, halvalla lähtee.
     
  13. GKC

    GKC 1st gear

    Terve taas tännekin!

    EGR alkoi sitten nyt temppuilemaan. Aihetta varmaan on käsitelty aiemminkin mutten kyllä löytänyt oikein vastauksia...
    Kysymyksiä:
    -Mikä delete kitti kannattaa laittaa?
    -Saako vikakoodin nollattua Bully Dog GT:llä EGR:n poiston jälkeen ja jos ei niin miten katsastus?
    -Vaikuttaako EGR:n poisto talvella koneen lämpöihin?
    -Onko mitä vielä syytä ottaa huomioon?

    Auto on 2007 LBZ

    Kiitos jos joku vaivautuu vastaamaan!
     
  14. rammi96

    rammi96 Gearhead

    Kellään ollut ongelmia P0089 vikakoodin kanssa. fuel pressure regulator vaihdettu, uusi ruiskutuspumppu, suodatin, suodatimen pohja ja vika ei poistu. käy ja kiihtyy hyvin, ei savuta, paitsi allison ei kytke 5, mut ilmeisesti johtuu tästä vika koodista? mut rail paine liian iso ja siksi tulee virhekoodia... joku haluu ostaa GMC -04 4x4 projektin halvalla ja jatkaa tutkintaa??
     
  15. fudge85

    fudge85 Gearhead

    voipi olla johto poikki kuskin puolelta paksusta johto nipusta,,,,
     
  16. hateju

    hateju 1st gear

    Asiasta toiseen. Mistähän saisi hommattua tuommoseen uudempikoriseen -07-13 malliin euromallin takavalot oransseilla vilkuilla ja jopa takasumuvalolla!
    Ebuy täynnä -06 ja vanhempiin niitä... Ja led versioita vissiin tuhat erinlaista ja kaikki varmaan dot. Punaisilla vilkuilla...
    Vai jokos onnistuis hyväksyttää asiantuntujalausunnolla niinkuin ajovalot?
    Leikkaaminen ja liimaaminen ei ole enää sallittua.
     
  17. hateju

    hateju 1st gear

    Egr varmaan pystyy hyvinkin moni asiaan vihkiytynyt chip tuunaus firma käskemään pysyä kiinni aina. Ainakin onnistui tuohon minun vanhaan.
    Kojo power?
     
  18. kojo

    kojo Gearhead

    Onnistuu se uudempiinkin
     
  19. hateju

    hateju 1st gear

    Varmaan disabloin egr tästä uudemmastakin. Ja kuinkas sen DEF systeemin tappaminen onnistuu?
    Kuuleman mukaan kulutus laskee kivasti kun sen disabloi...?
     
  20. GKC

    GKC 1st gear

    Eipå onnistu Bully Dogilla ainakaan. Kyllähän jenkkifoorumeilla neuvotaan silti usein tulppaamaan koko EGR:rä vaikka saisi ohjelmalla kiinnikin... Toisaalta nyt on pysynyt vikakoodi pimeänä kun nollasin Bully Dogilla. Liekkö muutamat täyskaasukiihdytykset Extreme tasolla vaikuttaneet asiaan... :) Pakko oli koittaa Extremeä mutta Powerfulilla ajeltu kyllä arkiajot.

    Muuten hyvä toi Bully Dog GT mutta ankeat on vaihdot tosiaan niin kuin netissäkin kirjoiteltiiin. Olinpa ehtinyt jo ostaa ennen kuin bongasin noi kirjoitukset... Eipä tosin mun paappa-ajelussa haittaa. Onko muilla kokemuksia tosta tai muista boxeista?
     

Kerro tästä muillekin!