durkopp-212-13105 Ohjekirjaa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja v-v, 29.3.2013.

 1. v-v

  v-v Gearhead

  Oisko kellään tommosen koneen ohjekirjaa? Kookkeli ei tarjoo oikeen muutakun maksullisia. Jos jollahin ois niin tietäs mitä minkäkin viäntiminen vaikuttaa....

  Tuommonen kone siis kyseessä

  [​IMG]
   
 2. Sardiinipurkki

  Sardiinipurkki Gearhead

 3. Buddy

  Buddy 1st gear

  Onk toi neulasyöttö? Mul oli kerran kolmisyöttö Dyrkoppi mut annoin sen pois kaveril.
  En ol ikinä tarvinnu käyttöohjekirjoja koska kaikki koneet toimii periaattees samal taval, elikkä jos suvus on joku ompelijamummo ni hän osaa kyl auttaa perusjutuis. Tossa ei taida ol juuri muut säätöö ku langan kireys jota säädetään tost etupuolen säätöruuvista. Alalangan säätö on puolakotelossa oleva pieni ruuvi joka menee sellasen pienen peltiliuskan läpi joka on se kiristin. Kireydes ei ole pal muuta sääntöö ku et alalanka tulee ulos pienellä vastuksella kun vedät lankaa. Ylälangan säädät sen jälkeen niin että ommel on molemmilta puolilta kireä eikä vastapuolen lankaa näy siitä kohtaa mistä lanka lävistää matskun.
  Jos sulla on ajoitus pieles ni sit käännetään kone lappeelleen ja etsitään alakuolokohta. Sen jälkeen konetta pyöritetään pyörimissuuntaan sen verran että neula nousee n. 1.8mm. jolloin siepparin kärki pitäis olla neulan kohdilla. Sieppari on sellanen piikki mikä sijaitsee sukkulan kehällä ja pyörii sen em. puolankotelon ympäri. Jos siepparin kärki ei ole lähelläkään ni lukitse neulatanko siihen alakuolokohta+1.8mm kohtaan, tai piirrä vaik tussilla tankoon merkki jotta tiedät oikean kohdan, aukaise sukkulan kiristysruuvi ja käännä sukkula kohdilleen niin että siepparin kärki on neulan kohdalla ja neulatanko on em. merkin kohdalla ja kiristä sukkulan ruuvi.

  Tällaset ohjeet antoi kerran yks ompelukoneasentaja mulle puhelimessa jonka jälkeen osasin säätää koneeni. Opettelemalla koneen säädöt säästät sievoisen summan... ;-)
   

Kerro tästä muillekin!