E-body 440:n headers:it

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja palotila, 28.10.2008.

  1. palotila

    palotila Gearhead

    Onko kokemuksia valmistajista, mitkä sopii vähimmällä takomisella? Tarviiko ministartin, mitä hyötyä on ceramic coating:ista? Tavoitteena on suht siistin näköinen asennus. Putken koko olisi 1 7/8".
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tää ei oo tietoa, vaan ennemminkin luuloa ja tollasta perusinformaatiota. Mut silti, ensinnäkin, useimmat moparin peltisarjat etenkään kun ei primäärikoossa olla mitenkään maksimissa, ei tarvitse ministarttia. Päin vastoin, normistartti saattaa sopia, mutta ministartti välttämättä ei. Ministartit tuppaa olemaan lyhyempiä, mutta leveämpiä kuin vakiostartit. Sitten toinen huomionarvonen asia on käytettävät kannet, vakiokansilla noi yleensä käy kaikki, mutta aftermarket kansien kanssa voi olla toinen juttu. Pakokanavien sijainnin lisäksi suora/vinotulppasuus voi vaikuttaa. Ja seuraava juttu on sopivuus yleensä. Suurin osa noista halpasarjoista on kuten hinnastakin voi päätellä, tehty halvalla. Valmiit sarjat saa halvemmalla kun tarvikkeet niihin. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yks sarja sopii lukuisiin eri korimalleihin, ja rakennusvaiheessa se kasataan hyvin suurpiirteisellä jigillä joka on helppo ja nopea käyttää, muttei välttämättä kauheen tarkka. Toi aiheuttaa sen, että samanmerkkiset sarjatkin ovat helposti kaikki yksilöitä; jos yks setti sopii hakkaamatta, niin toinen välttämättä ei. Noi on asioita jotka yleensä näkee hinnasta, laatu maksaa. Yks oleellinen asia on myös käytetyt ainepaksuudet, etenkin laipoissa, ja niiden tiivistystapa. Paksu ja suora laippa ilman "hitsattuja tiivistepetejä" olis se paras vaihtoehto, ellei tykkää vuotavien sarjojen soundista. Pinnoite lähinnää auttaa sarjoja pysymään siisteinä. Hyvää ei yleensä saa halvalla. Vaikkapa tossa pitäis olla laadukkaat sarjat: http://www.ttiexhaust.com/Header-178%20 ... gBlock.htm
     

Kerro tästä muillekin!