E10 uusi polttoaine

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja studio57, 30.11.2009.

 1. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  No onneks maailmalla on länsivehkeitäkin kun mun ruohonleikkurit, moottorisaha, autot yms ovat kaikki pelanneet myös 95E10 gasolla joten ei tartte ostella uusia kun 98 E5 myynti loppuu :rotfl: Ja riippumatta siitä mitä vemputtajat. mudikset ja pikkulohkot kirjoittelee säädeltyään nissaniaan koko viikon niin ainuttakaan E10 ongelmaa ei vielä alan lehdistöstä ole löytynyt vaikka jo vuosi takaisin tiedettiin essonbaarista että maailmanloppu tulee :poff:
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Nissaneita ei taida olla muilla kuin sulla unissas sen virtuaalisen muovikuuppa-ooppelis lisäks :poff:
  Mut miks tosiaan pitäs alkaa tolleen sun lailla pihistelemään bensan laadussa kun rahalla saa vielä parempaakin, ostetaan vasta sit sitä kuraa kun tai jos toi parempi loppuu.
   
 3. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  No taas olisit voinut säästää palstamillejä ja laittaa tutkimustuloksia mutu-tiedon sijaan. Ei taida olla muuta negatiivista kuin mutu-tieto :poff: Autojen maahantuojat, korjaamot, alan lehdistö, kellään ei valittamista eikä probleemia, kaipa tääkin selitetään salaliitolla :rotfl:
   
 4. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Höpö höpö, kunhan köyhyyttäs selittelet sen halvemman litkun käyttämistä :poff:
  Ja mikäs siinä, hyvähän se on että sun kaltaset vanhoilla maamoottoreilla ajavatkin voi tarpeeseensa käyttää myös sitä halvempaa versiota :D
   
 5. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Miksi käyttää kallimpaa turhaan ? Mielenkiintoista jos pidät bensan hintaa halpana sillä niin minäkin :rotfl: Mun puolesta ihmiset saa ajella ihan millä lystäävät vaikka diisselillä mutta kyllä näissä maamoottoreissa on hyvät puolensa, kuutiotuumia kun ei voita edes 98 E5 :poff:
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Yli 500 cid kokosilla ollaan toki täälläkin tavattu ajaa muulla kuin 98E5:llä, silloin kun voidaan pikkuhiljaa alkaa jo puhua kuutiotuumista. Kai sullakin sit on siinä virtuaalimuovikuulassas joku tollanen jo oikea kone vai onks sekin vaan joku koneen korvike niinku sit se sen polttoainekin?
   
 7. grantorino

  grantorino Gearhead

  Hyvin ovat hävinneet kaikki maamoottoreilla ajavat, liekö pakkasilla vaikutusta asiaan vai eikö E10 toimikaan.
   
 8. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Vai semmosia mopomoottoreita sä yhdistelet muovikuuliin :rotfl: Ja korvikkeita ei tarvita edes käyttikseksi kun homma on kondiksessa 8)
   
 9. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  ^Sähän vaan välttelit koko kysymyksen, kerro nyt millanen pata sulla on siinä sun haaveissa ja vaan virtuaalimaailmassa olevassa autossas :rotfl:
  Onko oikein nelipulttinen veekasi niinku hehkutit tuolla taannoin jostain hirmu kovasta vehkeestä mistä siitäkään et sit kuitenkaan osannu kertoa mitään sen tarkemmin :poff:
   
 10. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Mitäs jos sä nyt kerrankin olisit asias tasalla ja laittaisit niitä tutkimustuloksia virallisista lähteistä missä E10 on aiheuttanut vahinkoa. Jos sellaisia on muutenkin ´kuin mutu-tasolla. Tai liitetäänkö E10 pitkään listaan salaliitoista :rotfl:
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  ^Sä se nyt vaan hoet tosta vahingostas vältellen sulle esitettyä kysymystä siitä sun mielikuvitusautosta mihin sulla ei ilmeisestikään oo vastausta :rotfl:
  Miks mä alkasin linkittelemään sulle mtään tutkimustuloksia, juurihan mä tossa kerroin että käytän E5:sta lähinnä vaan koska se on mun mielestä mukavampaa 8)
  Vähä kalliimpaaa, mut elämä on :poff:
   
 12. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Jaa, taidat olla kattonu liikaa telkkua jos kuvittelet että sulla on joku oikeus asetella kysymykset. Samoin kuvastaa kun persunaalias että sä kuvittelet topicin suunnan menevän sinne minne sua huvittaa. Laita vaan dataa että E 10 on persuksista jos se kerta sun(kin) mielestä on vai muuttuko sun selkärankas nyt siihen että se vaan mukavampaa käyttää kallimpaa tai poistuvaa lajiketta :rotfl: Tossa on sun aatetoveris kertonut oneglmistaan ja sanot että ei siinä vikaa...Joten dataa kehiin tai takas eskariin :poff:
   
 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  ^Seli seli :poff:
   
 14. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Nyt nyt nyt menee multa överiksi :eek:
  Telkkua? Mitä helvattia sä tarkoitat? Vai tarkoitatko yhtikäs mitään?

  Kun lukee sun ja B.B Chevyn viestinenvaihtoja, sun vastaukses on kuin jonkun mielisairaalasta karanneen tasolla :wc:
   
 15. Jza

  Jza Gearhead

  Kas, Gta on astunut korkin päälle ja alkaa uhoamaan :rotfl:
  Nyt porukalla hullua yllyttämään.
   
 16. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Mä oon tässä joutessani jo vähän lämmitelly sitä :poff:
  Mikäs tällasena vaihteeks kotona vietettävänä iltana onkaan sen rattosampaa kuin huudattaa tollasta nettitrollia :rotfl:
   
 17. Karck

  Karck 2nd gear

  Välillinen komentti ei mitenkään liittyen, mutta sivusta katsovalle täältä suomen LAsta eli losista eli launosista.... Siis mitä vittua? Kaikkea sitä, aikuiset... ööö kaikkea sitä... ihmiset. :wc:
   
 18. grantorino

  grantorino Gearhead

  Onks tolla gta87:llä mitään autoa edes, ei ainakaan käyttäjätiedoissa ole. Taitaa olla jalkaliiton kavereita kun noin vihreitä arvoja kannattaa, ei se maailma sillä pelastu jos tankkaat E 10:ä. Suomi on niin pieni paikka maailmankartalla missä muut saastuttavat meidänkin edestä.
   
 19. rane58

  rane58 Gearhead

  Nyt tais selvitä trollin motiivit!!! :poff:

  Suomalaisfirma etsii palvelukseensa nettisurffaajaa.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Suoma ... 03372.html

  - Yksinkertaisesti nettisurffaajan tehtävänä on kirjautua palveluihin ja jos hänellä on jo tili olemassa, pysyä niin sanotusti palstoilla. Yritämme löytää pienistäkin yhteisöistä erilaisia kontakteja, Alkara kertoo.

  Alkaran mukaan tarkoituksena on kartoittaa yrityksen mahdollisia tulevia asiakkaita sekä tehdä tutkimusta yrityksen omia tuotteita silmälläpitäen. Yritys suunnittelee ja tekee sekä itse että alihankintana sisältötuotteita yhteisöpalveluihin. Käytännössä tällainen voi olla vaikkapa Facebookiin räätälöitävä sovellus.


  [​IMG]
   
 20. chevy56

  chevy56 1st gear

  delet
   

Kerro tästä muillekin!