E10 uusi polttoaine

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja studio57, 30.11.2009.

  1. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    No onneks maailmalla on länsivehkeitäkin kun mun ruohonleikkurit, moottorisaha, autot yms ovat kaikki pelanneet myös 95E10 gasolla joten ei tartte ostella uusia kun 98 E5 myynti loppuu :rotfl: Ja riippumatta siitä mitä vemputtajat. mudikset ja pikkulohkot kirjoittelee säädeltyään nissaniaan koko viikon niin ainuttakaan E10 ongelmaa ei vielä alan lehdistöstä ole löytynyt vaikka jo vuosi takaisin tiedettiin essonbaarista että maailmanloppu tulee :poff:
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nissaneita ei taida olla muilla kuin sulla unissas sen virtuaalisen muovikuuppa-ooppelis lisäks :poff:
    Mut miks tosiaan pitäs alkaa tolleen sun lailla pihistelemään bensan laadussa kun rahalla saa vielä parempaakin, ostetaan vasta sit sitä kuraa kun tai jos toi parempi loppuu.
     
  3. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    No taas olisit voinut säästää palstamillejä ja laittaa tutkimustuloksia mutu-tiedon sijaan. Ei taida olla muuta negatiivista kuin mutu-tieto :poff: Autojen maahantuojat, korjaamot, alan lehdistö, kellään ei valittamista eikä probleemia, kaipa tääkin selitetään salaliitolla :rotfl:
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Höpö höpö, kunhan köyhyyttäs selittelet sen halvemman litkun käyttämistä :poff:
    Ja mikäs siinä, hyvähän se on että sun kaltaset vanhoilla maamoottoreilla ajavatkin voi tarpeeseensa käyttää myös sitä halvempaa versiota :D
     
  5. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Miksi käyttää kallimpaa turhaan ? Mielenkiintoista jos pidät bensan hintaa halpana sillä niin minäkin :rotfl: Mun puolesta ihmiset saa ajella ihan millä lystäävät vaikka diisselillä mutta kyllä näissä maamoottoreissa on hyvät puolensa, kuutiotuumia kun ei voita edes 98 E5 :poff:
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Yli 500 cid kokosilla ollaan toki täälläkin tavattu ajaa muulla kuin 98E5:llä, silloin kun voidaan pikkuhiljaa alkaa jo puhua kuutiotuumista. Kai sullakin sit on siinä virtuaalimuovikuulassas joku tollanen jo oikea kone vai onks sekin vaan joku koneen korvike niinku sit se sen polttoainekin?
     
  7. grantorino

    grantorino Gearhead

    Hyvin ovat hävinneet kaikki maamoottoreilla ajavat, liekö pakkasilla vaikutusta asiaan vai eikö E10 toimikaan.
     
  8. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Vai semmosia mopomoottoreita sä yhdistelet muovikuuliin :rotfl: Ja korvikkeita ei tarvita edes käyttikseksi kun homma on kondiksessa 8)
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Sähän vaan välttelit koko kysymyksen, kerro nyt millanen pata sulla on siinä sun haaveissa ja vaan virtuaalimaailmassa olevassa autossas :rotfl:
    Onko oikein nelipulttinen veekasi niinku hehkutit tuolla taannoin jostain hirmu kovasta vehkeestä mistä siitäkään et sit kuitenkaan osannu kertoa mitään sen tarkemmin :poff:
     
  10. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Mitäs jos sä nyt kerrankin olisit asias tasalla ja laittaisit niitä tutkimustuloksia virallisista lähteistä missä E10 on aiheuttanut vahinkoa. Jos sellaisia on muutenkin ´kuin mutu-tasolla. Tai liitetäänkö E10 pitkään listaan salaliitoista :rotfl:
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Sä se nyt vaan hoet tosta vahingostas vältellen sulle esitettyä kysymystä siitä sun mielikuvitusautosta mihin sulla ei ilmeisestikään oo vastausta :rotfl:
    Miks mä alkasin linkittelemään sulle mtään tutkimustuloksia, juurihan mä tossa kerroin että käytän E5:sta lähinnä vaan koska se on mun mielestä mukavampaa 8)
    Vähä kalliimpaaa, mut elämä on :poff:
     
  12. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    Jaa, taidat olla kattonu liikaa telkkua jos kuvittelet että sulla on joku oikeus asetella kysymykset. Samoin kuvastaa kun persunaalias että sä kuvittelet topicin suunnan menevän sinne minne sua huvittaa. Laita vaan dataa että E 10 on persuksista jos se kerta sun(kin) mielestä on vai muuttuko sun selkärankas nyt siihen että se vaan mukavampaa käyttää kallimpaa tai poistuvaa lajiketta :rotfl: Tossa on sun aatetoveris kertonut oneglmistaan ja sanot että ei siinä vikaa...Joten dataa kehiin tai takas eskariin :poff:
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Seli seli :poff:
     
  14. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Nyt nyt nyt menee multa överiksi :eek:
    Telkkua? Mitä helvattia sä tarkoitat? Vai tarkoitatko yhtikäs mitään?

    Kun lukee sun ja B.B Chevyn viestinenvaihtoja, sun vastaukses on kuin jonkun mielisairaalasta karanneen tasolla :wc:
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kas, Gta on astunut korkin päälle ja alkaa uhoamaan :rotfl:
    Nyt porukalla hullua yllyttämään.
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mä oon tässä joutessani jo vähän lämmitelly sitä :poff:
    Mikäs tällasena vaihteeks kotona vietettävänä iltana onkaan sen rattosampaa kuin huudattaa tollasta nettitrollia :rotfl:
     
  17. Karck

    Karck 3rd gear

    Välillinen komentti ei mitenkään liittyen, mutta sivusta katsovalle täältä suomen LAsta eli losista eli launosista.... Siis mitä vittua? Kaikkea sitä, aikuiset... ööö kaikkea sitä... ihmiset. :wc:
     
  18. grantorino

    grantorino Gearhead

    Onks tolla gta87:llä mitään autoa edes, ei ainakaan käyttäjätiedoissa ole. Taitaa olla jalkaliiton kavereita kun noin vihreitä arvoja kannattaa, ei se maailma sillä pelastu jos tankkaat E 10:ä. Suomi on niin pieni paikka maailmankartalla missä muut saastuttavat meidänkin edestä.
     
  19. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Nyt tais selvitä trollin motiivit!!! :poff:

    Suomalaisfirma etsii palvelukseensa nettisurffaajaa.

    http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Suoma ... 03372.html

    - Yksinkertaisesti nettisurffaajan tehtävänä on kirjautua palveluihin ja jos hänellä on jo tili olemassa, pysyä niin sanotusti palstoilla. Yritämme löytää pienistäkin yhteisöistä erilaisia kontakteja, Alkara kertoo.

    Alkaran mukaan tarkoituksena on kartoittaa yrityksen mahdollisia tulevia asiakkaita sekä tehdä tutkimusta yrityksen omia tuotteita silmälläpitäen. Yritys suunnittelee ja tekee sekä itse että alihankintana sisältötuotteita yhteisöpalveluihin. Käytännössä tällainen voi olla vaikkapa Facebookiin räätälöitävä sovellus.


    [​IMG]
     
  20. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     

Kerro tästä muillekin!