E10 uusi polttoaine

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja studio57, 30.11.2009.

 1. CC

  CC 1st gear

  No onhan tota keeteeaata pakko hiukan lämmittää kun tuntuu olevan viherkuher kahelien propakandakoneiston lempiLAPSI.
  Kyllä olen aivan samaa mieltä gtan kuljin kalustolle viinan sopivuudesta,nelipulttisen stongan kanssa kohtuullisilla annostuksilla nykimistä ei huomaa.
  Mutta ei kai jumalauta täällä tartte ruveta tykkäämään viinasta jos ilman sitä ei ole ollut mitään ongelmia.
  Keppanakin on parempaa kun elefanttikalja.

  No,sanokaa ny muutki jotain.
   
 2. MKultala

  MKultala 3rd gear

  Kerpele, että ärsyttää tollanen 15-vuotiaan tasolle jääny jamppa, maailmassa on yksi ainoa totuus ja se on klopin oma. Suosittelisin jälleen kerran siirtymistä suomi24:lle. Tälläkin palstalla ovat useat kymmenet ihmiset raportoineet ongelmista. Mukana paljon sellaisia, joilla on todistetusti aika paljon enemmän tietämystä moottoriteknologiasta kun tällä hepulla. Samat virsi aina, kun joku mainitsee jotain negatiivista E10:stä, tää syyttää huoltamattomuutta ym. Kun tietotaito loppuu, niin yritetään vielä vetää huumorilla helmojen rustumisesta ja nauruhymiö perään. Eikä yhtään todistettua ongelmaa mukamas ole. Viddu, jos vehkeet toimii 98E5:lla, mutta ei 95E10:llä, niin eikö se nyt ole todiste.
  Gtan kirjoittelussa ei taida oikeasti olla kyllä edes kysymys E10:stä, vaan joku painaa kyllä pään sisäisesti ja pahasti.
  Mene Gta takasin hiekkalaatikolle pätemään tai hakeudu hoitoon.
   
 3. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Jaa-ha, että mutu on taas MOT. Kyllä noille ihmisten ongelmille varmaan syy löytyy mutta hiukan hepponen on tuo polttoaineen syyttäminen...Varsinkin kun tutkimuslaitokset, autolehdet yms eivät ongelmia ole löytäneet vaan enimmäkseen ongelmista ovat toitottaneet samat naamat joille moni muukin normielämän asia tuntuu tuottavan probleemia 8) Vaikka uus pressa :rotfl:
   
 4. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  No yhä saa laittaa todisteita 95E10 ongelmista jos jostain vaikka löytyis sellaisia MUTUn ulkopuolelta :rotfl:
   
 5. homer

  homer Gearhead

  Autolehdet nyt kirjoittavat (mobilistia lukuunottamatta) sitä mitä mainostajat ja muut lahjojat tahtovat... Ei ne volkkarit ja sen johdanaiset niin hyviä ole että ne kaikki tekniikan maailman testit muuten voittaisivat.
  Muuta en osaa tuosta uudesta litkusta sanoa kuin että ei se ainakaan kulutusta vähentänyt jos nyt paljoa lisäsikään.
   
 6. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  No tuskimpa tosta mitään eroa on asioihin tullut kuten ei polttoaineiden kehityksessä ennenkään. Jos muutoksesta ei olisi kerrottu julkisesti niin suurinta osaa ongelmista ei olisi esiintynyt 8) Salaliitto olis tietty kiva mutta eihän kukaan alan lehdistäkään kaiketi olisi hiljaa jos juttua tulis ?
   
 7. proffa

  proffa 3rd gear

  Hakusanalla e85 problems google antoi 5 490 000 vastausta eti sieltä!
   
 8. montego

  montego 1st gear

  Staatanan staatana, kehitys kulkee eteenpäin vaikka kuinka yrittäs vastustaa :D asia nyt vaan on niin että myös polttoaineet kehittyy, voip olla että muutaman vuoden päästä esim. re85 sopii joka lotkottimeen ilman muutoksia.

  Mun rehellinen mielipide on että, on vaan hyvä että tulee muutakin polttoainetta kuin peruspensa, tarkoittaa että tulevaisuudessa maksetaan vähempi esim.Iraniin ja moniin muihin terrorismia tukeviin maihin, eikös se ole hyvä.
  ps mun kikottimiin on ainakin sopinut kakomatta E10:kin, harrastepelissä työnalla RE85.
   
 9. Henkseli

  Henkseli Gearhead

  RE85 mullakin mietinnässä harrastekiuluun. Tehonlisästä nykykombinaatiolla turha haaveilla, mutta olis muuten vaan haastetta. Vois kiinnostaa ilma-polttoainesuhdekkin sen takia, ettei koko konemöykky sula yhdeksi kasaksi yhtäkkiä omaa huolimattomuuttaan.

  Bensamyrkyillä tohon ei huolen häivää :lol:
   
 10. Putte

  Putte 1st gear

  Toi eri juttu kuin 95E10.
   
 11. overdrivw

  overdrivw 1st gear

  Tuossa vuodentakaista huulenheittoa asiasta.
   
 12. mikähelvetinkat

  mikähelvetinkat 1st gear

  Niinpä. Luulis jonkun laittavan ongelmista kuitit esiin mutta kun ei mistään mutu-lähteiden ulkopuolelta tule mitään niin joko E10 toimii kuten bensat aina taikka sitten on mieletön salaliitto :rotfl:
   
 13. overdrivw

  overdrivw 1st gear

  Jep. Tässä kanssa heittävät huulta.
   
 14. Substitute

  Substitute Gearhead

  No tuossahan nimenomaan painotetaan että ne ongelmat ovat johtuneet kontaminoituneesta (vesi, alkoholi) E10:stä eikä hyvälaatuisesta.
  Eli haluavat myydä testereitä ja pelottelevat asialla. Luotan että Suomessa on kunnolliset laatustadardit polttoainevalmistajalla tämänkin suhteen.

  Mun mielestä noissa ongelmakuvauksissa kannattaisi pysyä asiassa, on aika asiantuntematonta käydä yksiselitteisesti syyttelemään polttoainetta tai auton laatua (E10 yhteensopivan) jos on ogelmia ja ei ole niitä ongelmia pystynyt paikantamaan.
  Meilläkin on perheessä auto joka nyki, etenkin E10:llä. Nykimiset väheni kun tuli huollot tehtyä ja lppuivat kokonaan tulpanjohdohtojen vaihtamisen jälkeen.
   
 15. overdrivw

  overdrivw 1st gear

  Mikäli on entuudestaan tunnettua ja yleisesti hyväksyttyä, että happo syövyttää niin tarvitseeko sitä erikseen todistaa? Putoavatko kaikki omenat puusta alaspäin maata kohden vai voiko olla niin, että, joku satunnainen omena ”putoaakin” maasta poispäin?
   
 16. Minimies

  Minimies 3rd gear

  Tähän pitää vielä lisätä, että joku kohta varmaan puolustelee 2-tahtiöljyä. :lol:
  Sitä tankkiin, niin ei syövy.... :poff: :poff: :rotfl: :rotfl:
   
 17. Mopar

  Mopar Gearhead

  Jo se ei auta niin coca colaa.....
   
 18. Substitute

  Substitute Gearhead

  ^^^ ^^^No kyllä se sitten on kauheata se E10 jos kerta noin on :poff:
   
 19. Substitute

  Substitute Gearhead

  Kyllä se sitten on kauheata se E10 jos tuolleen asianhaarat ovat.
   
 20. Henkseli

  Henkseli Gearhead

  Karmea älämölö aiheesta.

  Onhan täs pari-kolme mölöttäjää, lähinnä gta87 ja substitute, joille asia tuntuu olevan kovin vaikea.

  Missä vaiheessa noille menee jakeluun, että ajellaan sillä mitä tankataan?
   

Kerro tästä muillekin!