E350 Econoline runko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja petrus, 3.1.2019.

  1. petrus

    petrus Gearhead

    -93 Econolinen runko on ruostunut etupäästä niin, että puskurin kiinnikkeet on muuttuneet mullaksi ja myös korikorvakkeet on pettäneet. Ei ole ihan selvää vielä, kuinka pitkälle taaksepäin runko on ruostunut.

    Kuinka pitkälle taaksepäin noilla runkoaisoilla on tapana pehmetä? Onnistuuko nostaa koria etupäästä sen verran, että korjaaminen onnistuu (30-40 cm), vai pitääkö koko koppa nostaa pois?

    Auto on myynnissäkin, mutta ellei se mene siivosti kaupaksi, kiinnostaisi itse korjata. Paha vaan, kun ei ole tallia, vaan on touhuttava pihalla.
     

Kerro tästä muillekin!