E85 kisahommiin eli miten on pelannut?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 17.12.2010.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä pelasi hienosti re85 ja sillä jatketaan ensi kaudella!!!Ei ole tullut mitään polttoainelinjastoon tai kaasariin ylimääräistä eli täysin puhdasta joka paikassa!!!
     
  2. Mopar

    Mopar Gearhead

  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Alkaa hälyttävästi näyttää siltä, että kohta joutuu tankkiin E85sta kaatamaan :lol:
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Meinaako kaikki ajaa ST-1 RE85:lla?
    Ite oon kahen vaiheilla, että haenko tynnyrin etanoli ja siihen racebensat joukkoon, vai en?
    Tuo RE85:sen etanoli voi olla 70-85% ja mitä bensaa ne mahtaa laittaa joukkoon? Toden näköisesti kaikkeista halvinta mistä saadaan vielä flexifuel autoille passaava seos, kustannus tehokkuuden nimissä.
    Täytyypä vähän udella asiaa valmistajan suunnalta.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Käsittääkseni käyttävät Nesteen 95-oktaanista.
     
  6. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Onko kukaan kokeillut asentaan E-85 muutossarjaa BG king demoniin 1090cmf siihen ei saa mallikohtasta eli käykö holleyhyn tarkoitettu?
     
  7. rakkari

    rakkari 3rd gear

    hiukan toi litku alkais houkuttaa.. tääl maksaa tos raision stykkösellä 99SENTTIÄ LITRA.. :D
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Katso vaan, kun saatavuus paranee ja suosio kasvaa, niin lähtee hintakin nousemaan. Ei välttämättä valtiovallan toimesta vaan yhtiöiden katteen kasvattamiseksi.
     
  9. Mopar

    Mopar Gearhead

    Suosi laskee, jos hinta nousee, Ei kai sillä kukaan ehdoin tahdoin ajele, jos bensalla pääsee halvemmalla.
     
  10. c-305

    c-305 Gearhead

    Viime kesä meni perus RE85 tankkailessa mutta mietitty tota samaa joskus jos sotkis itte mutta on niin helppoo(halpaa) tankkailla suoraan mittarilta niin eiköhän noin ensi kesäkin mee
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Varmaan kantsii satsata sitten tasalaatuseen etanooliin. Kaveri kertoili ongelmistaan ton pumppuetanolin kanssa, lahinna sen epatasasen laadun aiheuttamista saato ongelmista.
    Tieda sitten onko pratka herkempi noille epatasasuuksille mutta ei se taatusti auton koneellekkaan hyvaa tee kun sopan laatu heittelee.

    http://www.aspen.se/fi/Kuluttaja/Tuotte ... et/Aspen_E
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Onko Suomessa Aspen toimittajaa?
     
  13. sbf

    sbf Gearhead

    ^http://www.aarnioracing.fi/kisabensa.htm
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Viime kesänä myi eioota, kun ratapuolella moisen käyttö kiellettiin, niin ei olleet ottaneet hyllyyn. Noita olen joskus ostanut, mutta en tiedä tämän hetken tilannetta: http://www.euroracing.fi/pdf/Hinnasto%204%202010.pdf
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän se saattaa jäädä halvemmaksi ellei sitten suosiossaan ohita bensiinin suosiota, jonka jälkeen se yllättäen nousee bensaa kalliimmaksi.
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    Millä logiikalla? Flexfuel -autot kun syö mitä soppaa hyvänsä eekasivitosesta ysikasiin, niin kait kuskit tuppaa tankkaamaan ajon kannalta halvinta...
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Jos bensan myynti laskee liiaksi, se pitää saada halvemmaksi kuin tuote, jota joudutaan erikseen tuottamaan. Bensa kuitenkin syntyy dieselin ja läämitysöljyn sivutuotteena ja sillä ei oikein muuta käyttöä ole kuin ajoneuvojen polttoaineena. Siinä logiikkaa riittävästi.
     
  18. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Kaiken lisäksi tää saa..nan valtio verottaa kaiken,jos saat auton kulkemaan vedellä,kannattaa pitää turvat tukossa.Kohta on muuten joku verohallinnon ukko paikalla ja iskee käteen sellaset paperit,että veden käyttö polttoaineena on huolimatta vähistä päästöistä isosti verotettavaa,koska joku eu-direktiivi niin sanoo ja piste.Huomaahan sen siitäkin,että kun tuuli yltyy jossain vinkuintiassa,niin bensan hinta nousee vähintään seuraavana päivänä,eihän muuten tule katetta.Ja vielä huoltamon pitäjät silti valittavat,vaikka tankit on ostettu täyteen edellisellä halvemmalla hinnalla.Kyllä Suomessa olis kirveellä ja myös vesurilla töitä!!! :soosoo:
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Aika usein bensa huoltamoilla on tankissa ollessaan yhtiön bensaa ja muuttuu vasta pumpussa tankattaessa kauppiaan tavaraksi. Ei noi kauppiaiden katteet mitään kummoisia ole, mutta yhtiö korjaa hyödyn hinnan korotuksista. Esimerkiksi asemalta varastettu bensa on aina kauppian bensaa, ei koskaan yhtiön. Turha olla kateellinen huoltamoyrittäjille.
     
  20. Mopar

    Mopar Gearhead

    ST1:ltä faktaa:
    ¨RE85:ssa oleva bensa on 98 pumppubensaa ja pitävät etanoli pitoisuuden 80% eli pitäisi olla aikakelvollista kamaa.
     

Kerro tästä muillekin!