early a-bodyn alusta

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 19.6.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  terve! mistä voisi hommata ainakin etu kallistuksen vakaajan 64 darttiin ku alku peräsenä sitä ei oo ja mitä joutuu tekemään eli miten tulee kiinni? miten varsinaisesti lasketaan keulaa kun on vääntötangot eli pitääkö mitata tarkasti ettei tuu killiin jakummin päin laskee kiristämällä vai löysäämällä (missä mutteri) jne.???
   
 2. koni

  koni 1st gear

 3. JANNU

  JANNU 1st gear

  moi. -65 GT dartin osia kaipailen. hakusessa:
  kuskin puolen takasivulasi,ovien lukot+avain,
  konin takaiskarit(keltaiset edessä) ym.roinaa. p.0500-679824 ja öisin koneella.tarjoa!
   
 4. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  No lukot avaimineen saa ainakin parillakymmenellä eurolla vaikkapa us partsista.
   
 5. JANNU

  JANNU 1st gear

  JUU,KIITTI TIEDOSTA!MUISTELINKIN ET NIITÄ VIELÄ UUTENA SAA.SIIS LUKKOJA. TAKA SIVULASI JOS VIELÄ LÖYTYIS..LASILIIKE OTTAA KOVAN HINNAN KARKAISTUSTA.
   
 6. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  No mulla on vähän samaa ongelmaa omassani, lasit on väärin leikattu laminaatista ja kuskin puoleinen hajos kun laitto oven kiinni. Ne sivulasithan on suorat, joten lienee sama kumman puolen lasin sinne löytää. Kuten sanoin, itsellänikin olisi käyttöä ainakin yhdelle tai jopa kahdelle takasivulasille '63-'66 GT Dartiin, ilmeisesti myös Valiant Signetin lasit käyvät.
   
 7. mohko

  mohko 1st gear

  Voi olla ettei asia ole enää ajankohtainen, mutta Vallilan jousitakomo mainostaa tekevänsä kallistuksenvakaajia mittojen mukaan.
   
 8. Christoffer

  Christoffer Gearhead

  Onko otain hajua minkä verran noin suunnilleen kallistuksenvakaajan teettäminen maksaa??
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joo, vääntösauva jousitusta lasketaan löysäämällä pulttia, joka on alatukivarren sisällä.
  Luonnollisesti molempien puolien autossa pitää olla yhtä korkealla, joten vääntösauvoja säädeltäessä on myös mitattava tarkasti että molemmat puolet ovat yhtä korkealla (tehtaan mukaan molempien puolien pitää olla 1/8 tuuman sisällä toisistaan)

  Ite oon mitannu korkeuden suoraan alatukivarren kohdasta, josta vääntösauva menee tukivarren läpi ja verrannu näitä tuloksia molemmilta puolin kunnes ovat samat. Tehas neuvoo vähän monimutkasemmin, mutta ite oon edellä kuvatulla tavalla säädelly omia mopareita erittäin onnistuneesti.
  Se on helppoa kunhan vaan viittii vähän ruuvailla ja mitailla.
   

Kerro tästä muillekin!