eaton 90 305:seen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kape, 4.10.2004.

  1. kape

    kape 3rd gear

    oisko käytännön vinkkejä tollasen ruuvin lisäämiseksi kaasutin koneeseen (puristus9.3-9.5 välillä.), kaasuttimen sijoittaminen,kun ilman otto on hölmösti ahtimen takana, paljonko saa olla etäisyyttä kaasuttimesta ruuville?,onko virranjakaja mahdollisesti haitolla takaná, ruuvi on mutta ei ole ehtinyt vielä mittailemaan.
     
  2. B 50

    B 50 Gearhead

    Puristus vaikuttais aika kovalta. Ei taida olla kaasari ja ahtimen välimatka ihan senteistä kiinni. Tuliskohan se toimeen yhdellä isolla sivuimulla, ei ois välttämättä vaikee tehä välilaippaa. Eikös se Eatoni ole kuitenkin rootsi, eikä ruuvi?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    onse varmaan, näyttää vaan ruuvilta ja siltö rootsilta.
     
  4. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Laita TBI vaaka-asentoon sinne perään kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!