ebay äimistely

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja HiMO, 17.12.2017.

 1. -chgr

  -chgr 1st gear

  Minä maksoin 400taalan tuotteesta 111dollaria tullia ja 33 muistaakseni shippinkiä. Ei siihen mitään amerikan sisäistä tule..
  Tavara tuli siis glopal shipping programilla.. Ja ups soitti kun olivat tuomassa että olenko kotona..
   
 2. toyota...

  toyota... 3rd gear

  Mun paketin vei fedex Houstoniin, mikä makso reilun satkun. Ja siitä paketti jatkaa kontissa Suomeen.
   
 3. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Onkos kellään kokemusta kuuluuko Slovenia mitenkään Ebayn käyttämän Global Shipping Program järjestemän reitteihin..? Käsittääkseni operoiva yhtiö on Pitney Bowes.
  Tilailin kolme eri tuotetta ebaysta tuossa pariviikkoa sitten joista kaksi on jo lähetysseurannan mukaan päätyneet Sloveniaan ja statuksena on Delivered.. Kolmas menossa samaa reittiä ,mutta ei vielä lue delivered.. Osoite on ainakin lähetysseurannan mukaan kaikissa oikea Suomeen minulle ohjaava osoite..
  Lukemattomia lähetyksiä tullut tällä toimitustavalla ongelmitta minulle perille, mutta nyt ei taida oikein sujua..
  Tämä Global Shipping Program käsittääkseni käyttää useita eri kuriireita ja joskus ennenkin on lähtysseurannassa lukenut delivered vaikka lähetys onkin ollut vielä tulossa. Silloin kuitenkin lähetys on ollut esim Ranskassa, Saksassa tms. Tuo Slovenia nyt hiukan epäilyttää..
  Kokemuksia..?
   
 4. leemu

  leemu 2nd gear

  Ei kokemusta asiasta, mutta äkkivilkaisulla ainakin systeemiin vissiin kuuluu:odroll:
   
 5. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Mistä vilkaisit..?
   
 6. leemu

  leemu 2nd gear

 7. T5

  T5 Gearhead

  Tilasitko jenkeistä?
  Ihan mutu-tuntumalla voisiko kyse olla siitä, että eka tracking koodi olisi vain se, kun paketti saapuu Eurooppaan sikäläiselle kuriirille? Euroopan pään kuriiri sit tekee oman uuden seurantakoodin ja lähtee kuljettamaan pakettia kohti pohjoista?
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 8. Mija

  Mija 1st gear

  Juurikin ylläkuvatulla tavalla homma menee.
   
 9. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Onkohan tuo GSP järjestelmä postilla muuttunu kun ennen nuo paketit tuli kotiin asti ja nyt on pitäny viime syksystä lähtien hakea asiamies postista nuo. Ei siinä muuten mitään mutta tätä nykyä tuo postin toimipiste on melko etäällä.
   
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  GSP on ollut sikäli kätevä kun on toiminut door-to-door menetelmällä. Vajaan vuoden niitä paketteja ei ole enää toimitettu kotiin vaan niitä on saanut hakea asiamieheltä ja pakettiautomaateista. Ei tosin varmaankaan näy hinnassa se viimeisen osuuden self service toiminto.
   

Kerro tästä muillekin!