Ebay ja rahat meni?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja VintageSpeed, 19.7.2015.

  1. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Ebayn palvelukeskus vastasti eilenillalla viestiini:

    "Hello VintageSpeed,

    I am contacting you today in regards to the 1963 Chrysler Imperial Speedometer, eBay item# 151735707291, you purchased. My name is John and I am a specialist for eBay's Global Shipping Program. I want to make sure you are taken care of today. I appreciate your patience while responding to your email. We had a recent influx of emails, and as each is answered personally, additional time has been needed to reply to everyone.

    I understand your Seller is not going to be shipping your item as they believe PayPal and eBay are taking all his money. We need to wait to see if they upload tracking information by 07/31. If not, we will look into issuing you a full refund.

    I realize this situation must be frustrating, especially as the Seller is holding your money from you over something that is out of your control. The reason we need to wait until 07/31 is because this is the last day of the estimated delivery date, and our system will not allow us to open a dispute before this time. I greatly appreciate your understanding and patience in this situation.

    Please let me know if you have any additional questions, as I want to make sure you are completely taken care of today VintageSpeed.

    Have a wonderful rest of your day, and thanks for choosing eBay!

    Thanks,

    John S.
    eBay Customer Service"
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Hyvinhän toi taisi mennä lopuksi.

    Muista myös se palaute antaa kyseiselle Arvon Myyjälle.
     
  3. 300

    300 2nd gear

    Itsellä ei ongelmia Ebayn kanssa, mutta kerran oli Aliexpress. Myyjä ei lähettänyt tavaraa, rahat kelpas. Väitti että taskulamppu on lähetetty, mutta tracking koodi ei täsmänny mihinkään. Ei muutakuin case Aliexpress ja parin viikon päästä oli rahat takasin.
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Hyvin toimi rahojen palautus.Tein rekliksen kiinalaisen ping pankg pongin kusetuksesta.Rahat on luvattu tulevan tilille 3-5vrk sisällä.
     
  5. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Paypalin päätös tuli. Palauttavat postikulut, mutta tuotteen hintaa eivät koska myyjän tilillä ei ole katetta.
     
  6. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Meneekö tuommoisessa tilanteessa sitten myyjän tililtä ns perintään ne rahat, eli jos joku toinen ostaa sitten jotain muuta niin että myyjän tilillä on taas katetta niin ne rahat siirtyy sun paypal tilille?
     
  7. M

    M Gearhead

    Toi on jännä. Eihän se sun vika ole, jos myyjän PP tilillä ei ole katetta. Outoa. Eli tuostahan voi päätellä, että PP sallii kusetuksen tai ainakin nostaa kätensä pystyyn, "no can do".
     
  8. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Löytypäs taas ja ihan vielä täältä juuri sopiva aihe.
    Yhdyn viimeisen kirjoittajan mielipiteeseen eli kyllä näitten jenkki yhtiöitten liike toimintaan kuuluu asiakkaiten kusetus jos jotain menee pieleen.
    Eivät joko osaa lukea tai eivät halua ymmärtää.
    Eikö näille voi mitään?
    Pikkuhiljaa alkaa kytemään ajatus pois mokomista.
    Liian riskaapelia tilailua harrastuksen vuoksi.
    Mutta..mutta.
    Mitäs teet kun autot on makeita.
     
  9. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tämähän 5 vuotta vanha tapaus; mitenkäs tämä päättyi? saiko vintagespeed rahansa takaisin
     

Kerro tästä muillekin!