Ebay myyjiä, joita kannattaa varoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 1.8.2008.

  1. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Joo, näin on.. nimimerkillä kokemusta on. Minäkin ostin lukkoperän eräältä herrasmieheltä ihan täällä kotimaassa ja sain aivan täyttä paskaa.
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    "Cardio-Doc" Kauppasi virheetöntä ja käyttämätöntä NOS sähköanteenia Cadillaciin alkuperäisessä AC-Delcon laatikossa. Kuvissa näkyi isolla "Made in USA" tarrat.

    Lähetetyssä laatikossa oli normaali "Made in Mexico" sähköanteeni, ilman kiinnitysosia. Ei todellakaan sama anteeni mikä oli kuvissa.

    Kun reklamoin asiasta, niin tuli tällainen vastaus:


    "We are very sorry that you are not satisfied with your purchase.
    The antenna kit that you purchased from us is the only one that
    we have, if you are not happy with it, you can return it for a
    refund, please advise, please do not leave any neutral or
    negative feedback, we are sorry for any errors on our part, we
    will make this right for you.
    Regards~
    Doc"

    Ei tietenkään saa lähettää mitään negatiivista palautetta... :odroll: Kunhan kokeilevat kepillä jäätä, että kelpaako lähetetty tavara, vaikka olisi väärääkin.
     
  3. JHämming

    JHämming 3rd gear

    Kai pistit palautetta kuitenkin?
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Haluan osan rahoista takaisin. Tuskin noi alkaa tuosta anteenista maksettuja tulleja ja veroja korvaamaan. Ei tuo nyt kovin kallis investointi ollut, mutta periaatteesta vituttaa.
     
  5. No niin. Tein reklamaation kirjallisesti luottokunnalle ja siinä kerroin kaiken miten kuvio meni jenkkipään (ebayn) myyjän kanssa mitään kaunistelematta ja rehellisesti. Prosessi kesti muutaman viikon ja vihdoin viime viikolla huomasin verkkopankissa Visalta miinustettuna 500$ etumaksua vastaava summan. Paypal ja Ebay ei ottaneet mitään vastuuta asiasta, mutta luottokunta paneutui asiaan 100%:sesti ja olen erittäin tyytyväinen omasta ja kaverini puolesta, jonka asia oli hoidettavana. Näin toimii todellinen asiakaspalvelu. Kiitos Luottokunnalle.
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Katos vaan, hieno homma! Opetuksena lienee se,että paras pysyä vain Mopar -tuotteissa ;)
     

Kerro tästä muillekin!