EBAY:n torilta auton osto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja V200, 19.1.2006.

  1. V200

    V200 1st gear

    neuvokaa miten se käytännössä menee jos ostan huutokaupasta auton jota yksityinen myy.
    Miten maksupuoli on turvallisin tapa järjestää ettei jää luu käteen.
    Jos käytän esim DAS:n kuljetuspalvelua niin voiko rahan kierrättää niiden kautta, muutenhan myyjä voi laittaa rahat liiviin ja häipyä maan alle.
    Kertokaa te jotka ootte tehny autokauppaa yksityisten kanssa. :eek:
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Olen antanut kaverin hoitaa maksun, paperit, inland shippingin ja konttirahdin suomeen. Toimii 100% hienosti.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Olen antanut kaverin hoitaa maksun, paperit, inland shippingin ja konttirahdin suomeen. Toimii 100% hienosti.
     
  4. impala67

    impala67 Double Gearhead

    Paras olisi kun saisit jonkun käymään paikan päällä varmistamassa että auto ja myyjä ovat olemassa.
    Sitten kun niistä olet varmistunut, pää kylmänä kuvia tarkkailemaan, muista että ne saattavat häivyttää pahatkin lommot.

    Suurin ongelma on saada kontakti auton saamiseksi laivaan. Kun niitä on kanssa monenlaisia viheltäjiä. Tunnetummat nimet vetävät kunnolla välistä, mutta hyvä maine ja luottamus maksaa...

    Maksun suoritus ei ole ongelma, paypal tai perinteinen money order pankin kautta, mutta millä varmistat etäisesti että auto kanssa lähtee suomeen, ilman välikäsiä se on vaikeaa.

    Yksi auto tuli edelläkuvatulla tavalla suomeen, pelkkien nettikuvien perusteella ja myyjän vakuuttelua uskomalla. Ja oli semmonen. Ruosteeton colorado vempain, mutta oli siinä pari mitätöntä parkkipaikka lommoa joita ei tarkoistakaan kuvista ollut erottanut. Ei mitään vakavaa. Tarvittiin kuitenkin kaveri hakemaan se paikan päältä ja viemään satamaan. Tapahtui 2 vuotta sitten.
     
  5. pantera

    pantera Double Gearhead

    Kayta maksuun paypallia koko summalle ja ota payers protection vakuutus
    Mikali summa on niin suuri ettei paypalli ole enaa mielekasta, on olemassa escrow firmoja jotka hoitaa maksut niin etta raha vapautuu vasta kun esim dock receipt on saatu.
     

Kerro tästä muillekin!