Ebay:stä tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fb67, 2.12.2003.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Itse juuri katselin erästä kokoelmasta puuttuvaa A4-kokoista, noin 20-sivuista esitettä, lähtöhinta $4.99. Myyntihinta tulee olemaan mitä on mutta kun postimaksut ovat $42.60 niin en tekemään tarjousta. Kun kysyin että ovatko kulut oikeat niin kuulemma ovat, "we do not ship international except with the global program". No, pitää ostaa muualta, ei siinä sen kummempaa - kyseessä ei ole kuitenkaan mikään erityinen harvinaisuus. First class international muuten olisi USPS:n kotisivun mukaan $10.72..
     
  2. Gerball

    Gerball Gearhead

    Vanin taka-akseli,8 pulttisilla akseleilla, koko mötikkä tulisi Global Shippingillä suomeen n.55 taalalla. Aika kohtuuhintaista, ainakin jos tuohon edelläolevaan esitteen 42,60 rahtiin vertaa. Samaa luokkaa ilmoittaa useampikin myyjä, ei siis liene mikään painovirhe. Taannoin tuli Global Shippingillä n. 12 kg paketti vajaa 25 usd rahdilla. Ainoa huono puoli toistaiseksi ollut että yrittäjänä ei noita rahdin kylkiäisinä maksettuja alveja saa täällä vähennyksiin.
    Mitenkähän tuollainen 100kg++ taka-akseli tänne loppupeleissä tulisi. Ihanko oikein lentona vai merirahtina ?
     
  3. Ajaja

    Ajaja 2nd gear

    mikässe suomalainen firma mikä myy ihankaikenlaista jenkkeihin oli kiihytys vanteita ja mitä myivät piti ladata pdf tiedosta eli katalogi prkl ku löydy
     
  4. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Jotenkin en jaksa uskoa että 250 kiloinen akseli tulee tänne 55 taalalla. Merirahtina se kai tulisi, mutta eikö noita suomestakin löydy?
     
  5. Gerball

    Gerball Gearhead

    Onkos se noin peijakkaan painava ?
    Saattaa löytyä Suomestakin mut täällä hinnoittelu järjen vastaista, jenkkilästä noita saa kolme samaan hintaan mitä suomesta yhden. Suomitarjontaa rajoittaa vaatimukset: pitäisi olla suht vähän ajettu ja levyjarruilla.
    Lukollinen perämurikka helpottaisi huomattavasti talvi liikkumista.
    Täytyiskin kokeilla ostaa tuollainen murikka ja katsoa miten homma lähtee etenemään. Rahti olisi ainakin halpa vaikka merirahtinakin tulisi.
     
  6. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Kyllähän sillä painoa on. Mutta tuo on rumpujarruilla, levyillä jonkin verran kevyempi. Ja tosiaan ovatkin hintavia täällä kun ovatten 2001 alkaen, romuloista vähemmän löytyy tollasia. Itelle kelpais pelkät jarruosat, mutta liekkö sopivat tuohon vanhan mallin akseliin. Pitää tutkia...
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Tilaako kukaan Ebaystä muille muodollista maksua vastaan?

    Lukenut ehtoja pari iltaa yhen kirjeeseen menevän läpyskän vuoksi :odroll:
     
  8. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    onkos se sellaista jauhetta jota ei voi suoraan omaan osoitteeseen tilata?
     
  9. Timmo

    Timmo 1st gear

    Ehtoja? :D Mihinkähän tässä olen sitoutunut kun nytkin on semmoinen 10 pakettia kaikkea mahdollista (laillista) tulossa Kiinasta tännepäin :D
     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ei ole jauheesta kyse

    Ja käyttö ehdot, ei hirveesti nappaa kun ehdotellaan, et luovutko oikeudestasi lakisovitteluun ja muuta mukavaa


    Ja tosiaan vaan 1 palikka ois tulossa niin turhaan toisaalta liittyä jos jotain muuta tarvii seuraavan kerran 10 vuoden päästä :-?

    Ja paypal;iakaan kun ei ole
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Olikos se niin että alta 50e ostoksista ei tulleja ym mene,tavara tulisi kiinasta.
     
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tarkoitus olisi tilata 40e arvoinen action kamera
     
  13. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Tulleja ei mee mut alvi menee, myös postikuluista.
    tullimaksun raja on 150€ postikuluineen. Alvi raja tossa jo tulikin.
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Jep.näytti olevan lähetyskuluineen 49.90
     
  15. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    melekein vois väittää ettei mene yhtään alvia kiinan paketista jos ei ole kyseessä painava/iso paketti, itellä ainakaan ole narahtanut tulliin ja tavaraa on tullut kohtuu paljon pieninä paketteina mutta arvoltaan yli tuon 22€.

    ameriikan joen lähettämät laatikot taas on jääneet tullin haaviin aina.
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    HYSS...elekee ihmiset huudelko niin kovvoo...ISOVELI valvoo meittiä :soosoo:
     
  17. ViLU

    ViLU Gearhead

    Are you a pussy? :poff:
     
  18. peltsi

    peltsi Gearhead

    luuletteko että ne paketit menee vahingossa tullissa läpi :) Kiinalaiset ei niitä syötä sähkösiin järjestelmiin niin joutuis suomen tulli sen tekemään. Parin euron takia ei kannata ruveta. Välillä tulee jenkeistäki pikkulaatikko ilman veroja kun päällä ei lue lähetyksen arvoa.
     
  19. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    nyt on hätä. olis ebayssa arvokkaampi kauppa menossa eikä siinä mitään mutta pitäisi maksaa tullitkin etukäteen kun amerikan joe ei osaa niitä poistaa maksusta, voinko siis luottaa siihen että ebayn ja paypallin kautta maksetut tullimaksut tulee suomen tullille ettei sitten tule yhtäkkiä tupla maksuja?
     
  20. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tää on just se GSP.....

    Et saa mitään dokumentteja maksuista.

    Hommahan pelaa niin, että se tullataan johonkin halvan tullin/alv:n EU maahan ja sitten se tulee Suomeen EU:n sisäisenä lähetyksenä.
    Sinä tietenkin maksat Suomen tariffit ;)
     

Kerro tästä muillekin!