Eber kimppa-hankinta, tilausohjeet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Mussemaan, 23.10.2006.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Doddi testattu on tossa testiapina apinan tilavuus jotain 40litraa. Kun lämpö on noussut 70Cº lämpöön niin härvelin teho puolittuu. Kun lämpö nousee 80º lämpöön niin se sammuu mutta jättää vesipumpun päälle ja ~75º lämmössä lähtee taas käymään ekaks täysillä ja hetken päästä taas teho puolittuu! Tästä näköjään voi tehdä keskuslämmityksen vaikka mökkiin tai veneeseen. Pakoputkestakin tulee melkoiset hukkalämmöt yli 200º ja sekin kannattaa ottaa talteen jos mökkiä lämmittää.

    Juu ja testirumba kesti noin 1/2tuntia ja löpöä meni vajaa kax kaljapullollista [​IMG] testaajilla vähän enemmän :rotfl: .
     
  2. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Paikoillaan on ja pelaa hienosti. Just vaihdoin autoon uudet akutkin eilen, 2x95Ah Bosch Silver.
    Tein Eberin pakoputkeen äänenvaimentimen jälkeen Y-haaran josta toinen rööri menee moottorin ja toinen lootan öljypohjaan. Kivasti hönkii kuumaa, luulis siinä 45min hehkutuksen jälkeen öljyjenkin hieman notkistuneen.

    D5W Ilmoitettu kulutus täydellä teholla tais olla 0.67 l/h.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Korjausta, testi kesti 1 1/2 tuntia. Täydellä teholla värkki oli aabaut puol tuntia!!

    Ramissa vois tehdä siihen kytkinkopan alaosan peltiläpykkään reijän ja pukata hukkalämpöä turbiinille!! Se on lootassa muutenkin suurin lämmöntuottaja.
     

Kerro tästä muillekin!