Eberspächer ajastimen asennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja lossi, 10.8.2018.

  1. lossi

    lossi 1st gear

    Morjesta. Ostin tossa vastikään auton (Mazda 3 vm. 2004) jossa on asennettuna Eberspächer lisälämmitin ilmeisesti koska autossa ei ole lohkolämmitintä. Mallista ei mitään hajua jos niitä edes on erimallisia kun en noista hirveästi mitään ymmärrä. Ongelmana kuitenkin että siihen ei ole asennettu ajastinta eli lähtee käyntiin vain yhtä nappia painamalla.
    Minkähänlainen operaatio olisi asentaa ajastin tuohon ens talvea varten? esim tämä: https://www.mtmhuolto.com/epages/mt...th=/Shops/2014111903/Products/EBE221000341500
     
  2. urho3

    urho3 Gearhead

    N
    No periaatteessa kolme johtoa,kaksi napille ja maajohto.
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Valtuutetut asennusliikkeet laittavat liimattavan ”tyyppikilven” johonkin autoon. Jos ei löydy niin kylestä merkki ja malli. Käynnistelen ite omaa muutaman kerran suviaikaan, eilen viimeeksi jotta toimii sitten kun oikiasti tarviaa.
     
  4. lossi

    lossi 1st gear

    Kiitos vastauksista! Täytyypä laittaa tilaukseen ennen kylmiä ilmoja :)
     
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    [​IMG]
     
  6. urho3

    urho3 Gearhead

    Tossahan nuo on ruskea maa punainen jännite ja keltainen ohjaus.
     

Kerro tästä muillekin!