edelbrock 500 1404

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 220seb, 5.5.2020.

  1. 220seb

    220seb 3rd gear

    Onko kelään kokemusta onko liika pieni caddyn 390 koneeseen ?
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Vastaava 600:nen toimii todistetusti 390-käkkylässä hienosti, ja ero tuohon 500:een on käytännössä hyvin pieni ja kaasarithan ovat paperilla lähes identtiset.
    Jos sulla on tuollanen käden ulottuvilla, niin ruuvaa kiinni vaan!
     
  3. Weijari

    Weijari Gearhead

    Tossa 500:sessahan on sama runko, mutta halkaisijaltaan suuremmat boosterit primääreissä. Kaasuunhan tuo 500 Cfm vastaa vähän paremmin, vaikka yläpäässä > 5500 rmp se voi olla pikkusen pieni. Varmaan myös polttoainetalous on parempi. Riippuu toki monesta asiasta jos tarkemmin tutkitaan, mutta olen samaa mieltä kuin Artsi, eli jos sellainen on hyllyssä, niin kiinni vaan.
     

Kerro tästä muillekin!