Edelbrock pro flow 4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 3964, 23.12.2021.

  1. 3964

    3964 3rd gear

    Onko kellään kokemuksia nuista 8 piste ruiskuista?

    Kuinka hyvin nuo itseoppivuudet toimivat?

    Noissahan on jakajakin mukana joten olisi ns.täydellinen paketti.
     
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Koekmusta ei oo muut aku et tollanen lykättiin moparin pikkulohkon päälle ja käytiin dynossa. Toimi kyllä perkeleen hienosti.
     
  3. viridia

    viridia Gearhead

    Pari kesää on 440 päällä ollut proflo 4. On pelannut hyvin ja on kiva ollut manuaalilla ajaa nykimättä 1600rpm 80kmh kutosvaihteella. Minusta ihan järkevä ratkaisu jos haluaa tämäntyyppisen ruiskun eikä välttämättä ole osaamista tai viitseliäisyyttä rueta pala palalta tekemään itse vastaavaa pakettia.
     
  4. Impalala

    Impalala 3rd gear

    Itsellä letukan 454 koneessa Pro Flo 4. Keväällä ehdin n. 1000km ajamaan ennen konerikkoa (ei liity mitenkään itse ruiskujärjestelmään)

    Ainakin perus holley 4160 kaasariin verrattuna eroa on ku yöllä ja päivällä, voimaa tuntuu olevan enemmän jne.
     
  5. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Hyvin toimi moparin pikkulohkossa :cool:
     

Kerro tästä muillekin!