Edsel suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja impala 1968, 28.7.2016.

  1. impala 1968

    impala 1968 1st gear

    Tänään kun oli mainos tuossa Iltalehdessa Edselista niin tuli mieleen että paljonkohan näitä tänne suomeen asti on tullut? Valmistemäärät oli aika pienet niin ei niitä varmaan niin hirveen paljon voi olla? Vai onko jollakin hyvää tietämystä aiheesta.
    Itellä on tuollainen 59 villager 9 hengen ja sattumoisin samassa kylässä on toinen mutta se on 6 hengen versio.
     
  2. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Big Wheelsissä oli yks -58 Suomi-Edseli. Kovasti oli patinoitunut. Samalla omistajalla oli toinenkii Suomi-auto, mut sen se huhujen mukaan möi pois.


    Itsellä -59 2D Ranger.
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    On tainnu olla Big Wheelssin autot Oulusta? '59 Kyläläisfarkkuja on Suomessa valmistusmäärään nähden aikas runsaasti. Kiitos jälkituonnin.
     
  4. juha745

    juha745 Gearhead

    Tämä on varmaan toi Big Wheelsissäkin bongattu?
    [​IMG]
    Eilen nähty Karstulan tapahtumassa. On se kyllä hieno!
     
    esmi tykkää tästä.
  5. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Samoin eilen Karstulassa:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    esmi tykkää tästä.
  6. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Just tuo. Ja itsellä haaveena sellanen stw. Ja jahka saan 2d:n kasaan, alan metsästää sellasta.
     
    12345678910, edsel.fi ja Ismoskosmos tykkäävät tästä.
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No siinä on sitten kaks miestä sodassa jos yht'aikaa apajilla rahojen kans ollaan.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  8. impala 1968

    impala 1968 1st gear

    Forssan picknikissä oli yksi lady joka tunsi noin 20 edselin omistajaa niin kyl niitä nähtävästi on. Forsassa oli ainakin kolme kpl mun auton lisäksi ja tuo suomi edseli oli yksi niistä
     
  9. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    [​IMG]

    Eilisen otos
     
    Ismoskosmos tykkää tästä.
  10. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Pitäs tohon koslaan saaha uus lämppärin kenno. Korjaus maksas 250e, mut luulispa tuon olevan samanlainen samanikäsissä voorteissaki? Lähdöt on päällä ja tulee ulos tulipellistä vierekkäin...
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ostin maciltä uuden lämppärin kennon + sen ventiilin omaan viiskasiin, en millään saa pitämään niitten välistä liitosta. Tekisi mieli sovittaa jonkun toisen auton kenno tilalle, ilman sitä pirun ventiiliä. Onko 59 edselissä ilman sitä ventiiliä.. letkut tulee kyllä sivulta tulipellin läpi, ehkä ihan eri muotoinen kenno viisysissä ?
     
  12. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    [​IMG]
     
  13. 58 Edseli takapuskuri ,uudelleenkromattu , roikkuu tallin katossa vailla autoa.

    Tämä on isokorisen ,eli sivuille tulevat osat pidemmät kuin citationissa.

    persnettohinta 850€
     
  14. Dusturecarn

    Dusturecarn 3rd gear

    Ihan vaan selvennykseksi että Citation/ Corsair on ne isokoriset
     
  15. No juu , niinhän se taitaa olla , ei oo Edselit niin tuttuja vaikka kiinnostavia erillaisuutensa vuoksi olisivatkin. Nyt ois jo puskuri valmiina , jostainhan se on aloitettava :)
     
  16. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    mustangin (64-68) lämppärin kenno tuli hankittua, sen sovitan kohta paikalleensa. Toinen putken lähtö samassa kohtaa, toiselle täytyy tehdä tuliseinään alemmas reikä. Mustangin kenno itsessään ohuempi, mutta muuten ulkomitoiltaan hyvin lähellä samaa. Myös championin alu jäähdytin tulee, us radiatorin jäähdtin kesti noin 2v / 5000km, täyttä skeidaa, sen yläsauma ei pidä, vaatii kuulemma juottamisen hopeapitoisella tinalla? [​IMG]
     
  17. Nash2

    Nash2 1st gear

    Se Oulusta lähtöisi oleva 58 varaosa Edseli kuopion seudulla...tuli Kokkolan kautta..siihen kovasti osia kaipaillaan...muunmuassa etupään pellit+mittaristo...
     
  18. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    https://newyork.craigslist.org/que/cto/6144597918.html yritin tätä ostatella, mut ilmeisesti jonkun sortin koijari kyseessä. Puhelimessa kuulosti asialliselta peliltä. Kontin luukku ois ainaki tarvinnu uusimista. Ei lukuisista pyynnöistä huolimatta laittanu titlestä kuvaa, ni turhauduin ja annoin olla.
     
  19. Nash2

    Nash2 1st gear

    Eipä taida täällä paljon Edsel harrastajia olla..nuita kommentteja aika niukasti..vai millä foorumeilla ne liikkuu.? Jos jollain ruosteiset puskurit..kunnolla ei mitään väliä ,olisin kiinnostunut.!
     
  20. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    mulla tai oikeastaan ex-vaimollani on pihallaan rasitteena 58 pacerin/rangerin takapuskuri, ollut ulkosalla jo 3 vuotta. Ei läpimätä, mutta kolhuja ja pintaruostetta on.
     

Kerro tästä muillekin!