Eeppinen reissu ruotsiin full customilla- viimeinen osa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja -zzz-, 3.10.2010.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

  2. Ompahan ollu reissu :)

    Oli se onni että ongelma jarrujen kanssa selvis noin pienellä vaivalla....

    Kyllä rodilla reissaaminen on tuntunu paljon helpommalta , vaikka joskus jouduttiinkin ilmajousituksen puhjennut pussi korvaamaan alatukivarren ja rungon väliin tungetulla rudangon puutsilla ,eli teräväkärkisellä puukengällä!

    Nykyään onkin se jäljellejäänyt puukenkä takapenkin alla jemmassa vastaavaa varten , ja se on toiminut niin ettei ole enää pussit puhkeillu :rotfl:
     
  3. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    eeppis

    Että tolleen, olihan sitä vielä kaikkea! Kävikö millään laiturilla venaillessa TiNin mielessä kokeilla, miten valas kelluu?
     
  4. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Ei näitä viittis kirjoitella jos hommasta olis jäänyt katkera maku. Kyllä tää oli ihan tietoista riskinottoa ja hyvässä seurassa homma vaan toimii, vaikka joskus vähän yskien. Mutta kellumisesta ei ollut kyllä mitään puhetta, eikä sen puoleen verkonpainoistakaan...
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Hienoa tarinankerrontaa ja optimismi aivan huokuu rivien välistä!
     
  6. Qjet

    Qjet 1st gear

    " Pikkuvikoja - heleppo korjata..."
    Straippaus kasvattaa lehmänhermoisia matkamiehiä ?
    Paras matkakertomus, mitä aikoihin on tullut luettua.
     
  7. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    En tiiä, kyllä meikäläinen töissä kiroilee sunnuntaiajelijoita ku merimies.. :rotfl: :rotfl:
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Katselin tuota ja kiinnitin huomiota tuohon peksun profiilikuvaan tuolla blogissa. Kuvaan oli eksynyt näköjään joku karvaisempikin kaveri, et sentään avustanut ja leikannut hänen partaansa lyhyemmäksi?
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ahaa - mietinkin, että kumpikahan tämä tunnettu julkisuuden henkilö mahtaa olla, kun en ole aiemmin tavannut. Eli se karvattomampi ilmeisesti sitten.
     
  10. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Joo, pakko oli laittaa kuva sinne... Tossa on oikeasti vasemmalla vielä toinenkin straippari Alan Johnson, jonka leikkasin tilan puutteen vuoksi pois. Eiks tää partajannu oo joku entinen golffaaja tai tv-kokki tai jotain? Ainakin se oli Alanin kaveri, joka tavattiin Grand Natina Ruoste Savossa 2009.
     

Kerro tästä muillekin!