ei katetta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anonymous, 4.11.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mites on, saako poistaa lasikuitulavakatteen ilman sen kummempia ilmoituksia, kun siitä on maininta rek. otteessa?
    Luulisin että tottakai, mutta olis kiva tietää varmasti
     
  2. Kerberos

    Kerberos Gearhead

    Kyllä voi, mutta olisihan se hyvä käydä muutattamassa, myös rekisteritietoihin katsastusasemalla.
    Joskus on otteella vaihtoehtoisena käyttönä katteella varustettuna, jolloin omapaino ja tietysti myös kantavuus on eri kuin ilman.
     
  3. Cammer

    Cammer 1st gear

    Mites muuten Blazerissa tuon katteen poistamisen laita on? Jos takapenkki, niin turvakaaret varmaankin pakolliset, mutta jos ilman takapenkkiä (1+1) niin onko turvakaari pakollinen?
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo, mutta älä hävitä sitä merkintää otteesta, muuten et ehkä enää koskaan saa laittaa sitä katetta takaisin.
     
  5. Kerberos

    Kerberos Gearhead

    Ei mielestäni Blazerissa tarvita turvakaarta, oli takapenkki tai ei, sillä se ei ole jälkeenpäin avomalliksi muutettu, eihän tehtaan avotkaan välttämättä kaarta tarvitse.
     
  6. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Oman blazerini rekisteriotteessa on maininta irroitettavasta lasikuitukatteesta. Joskus 1976 tjsp milloin blazeriin tuli peltinen etukatto siihen lisättiin ns. turvakaari katon sisään tehtaalla. Paha siihen on kenenkään lähteä urputtamaan jos rek.otteessa lukee noin ja otat katon pois, oli turvavöitä tai ei.
    Eli kesällä katto pois ja takapenkkiläisille vauhdin wiimaa :grin:
     

Kerro tästä muillekin!