EI! Kiinalle ja Taiwanille...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 15.5.2005.

  1. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Ainakin niissä vihreissä meisseleissä lukee vielä made in sweden... vai onkohan ne jotain vanhaa nos kamaa... :eek: kumminkin kestäviä ovat perkule.. :lol:
     
  2. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    työkalut

    Ikäväkseni olen saanut kuulla kommenttia mm.Bahcon työkaluista negatiivista palautetta.Asiakkaiden toimesta.Hyväksi havaitut merkitkin on ilmeisesti alkaneet tehdä työkalut muualla kuin missä ne alunperin tehtiin ja laatu kärsii.Hinnat ei ole muuttunu halvemmiksi, päinvastoin.Kiina jyrää, ollaan vielä ihmeissään kun nuo kommarit pääsee oikeesti mukaan tähän soppaan.Surullista mutta totta,niitä on yli miljardi...
     
  3. RODI39

    RODI39 1st gear

    Se vihreä kama jota bahco käytti noissa ruuvarin kahvoissa kiellettiin jo 10v sitten.
     
  4. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Niimpä tietysti...
     

Kerro tästä muillekin!