Ei kunnolla käynnisty.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pokari, 23.9.2022 klo 16:48.

 1. pokari

  pokari 1st gear

  Cadillacin 390 kone ei käynnisty ilman suoraa syöttö bensaa kaasariin? Uusittu bensapumppu ja saa bensaa mutta kun sammuttaa ja yrittää uudestaan käyntiin niin joutuu taas kaatamaan suoraa bensaa kaasariin ja silloinkin saa sahata melko kaun että lähtee käyntiin.Käyntiin lähdettyä käy kyllä hyvin.Mistä kannatta etsiä vikaa?
   
 2. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jos lähtee sammuttamisen jälkeen hyvin käyntiin niin laita takaisku bensan tuloon .joku euro vaikka mätänetistä.jostain syystä valuu linja tyhjäksi.tai kokeile irrallisella sähköpumpulla lähteekö heti käyntiin.näin alkuun
   
 3. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  '59-'60 Cad? Yhessä tapauksessa bensalinjan takaiskulla sai heittää vesilintua, mutta imusarjan lämmityskanavat tukkimalla vika korjaantui. Ihan vain kaasari irti ja pakokanavasta tuleviin reikiin tekee kierteet ja ruuvaa tulpat.
   
  Pietsi tykkää tästä.
 4. Chevy1960

  Chevy1960 1st gear

  Bensaletkut ja -putket ennen bensapumppua kannattaa tarkastaa, että ovat täysin ehjät ja tiiviit (saattaa vetää ilmaa sieltä). Myös tankin puolella saattaa olla sihtisuodatin osittain tukossa. Lisäksi moottorin alipaineletkujen tiiviyden tarkastus.
   
 5. Pietsi

  Pietsi Gearhead

  Ei bensa valu ylämäkeen.
   

Kerro tästä muillekin!