Ekaa kertaa Autoaa maalaamassa...

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja samip, 14.3.2005.

 1. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Ilmeisesti Cromax Pro basea? Viskositeetti säädetään ilmankosteuden mukaan controllereilla ja näyttäis olevan kanssa vielä viscosity balancer listalla. Tislatulla vedellä voi kai Cromaxiakin hieman ohentaa, mutta en ehkä laittais. Standoxin Standohyd plus ja Standoblue tulee ainakin mun kynäruiskusta läpi ilman lisäohennuksia. Cromax ei ole kovin tuttu linja, joten kunhan arvailen. :lol:
   
 2. laakkius

  laakkius Gearhead

  Onks sulla minkä kokonen suutin? Mulla 0.3mm, ja siitä toi cromax tulee nippa nappa läpi kun on nupit kaakossa... Ekaa kertaa vesiväriä kynäruiskuun laitoin... :D
   
 3. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Iwatassa näyttää olevan 0.35mm ja vanhassa Badgerissa taitaa olla 0.26mm jos oikein muistan. Molemmilla olen suihkinut mm. Standoxin vesimassoja. Olihan se sun väri miksattu ns. ruiskutusvalmiiksi? Standoxin värikään ei tuu läpi, jos ei ole seos tehty valmiiksi ruiskutettavaksi.
   
 4. laakkius

  laakkius Gearhead

  Oli, se tuli pikkuruiskusta hienosti läpi millin suuttimella.
   
 5. Sumu

  Sumu Gearhead

  Pitäis viedä maalattavaksi tuo projekti. Ite tehnyt pohjat ja maalari ruiskuttaa. Mutta pääsi pellille parista paikasta. Ja happovärin kun siihen vetää niin heti on taas pellillä, kun kevyesti vesihioo.
  Vinkkiä?
   
 6. f34

  f34 Gearhead

  Jos nyt jostain syystä haluaa sinne happoväriä ruiskutella, niin sen päälle kuitenkin hiontafilleri ja niin paksusti, että pystyy hiomaan puhkaisematta.
  En vetäisi pintaväriä suoraan happopohjille muutenkaan.
   
 7. Sumu

  Sumu Gearhead

  Okei, hiontafilleriä sitten. Kiitos vinkistä.
   
 8. Gt darra66

  Gt darra66 1st gear

  Hionta fillerin ruiskuttamiseen vinkkinä, airgunsa ruiskuihin löytyy jopa 2mm suutin neula paletti. Eli menee todella paksu tavara läpi ja toimii ikään kuin ruiskupakkelina, säästyy paljolta kun ei edes yritä lopullista pintaa perus pakkelilla vaan ruiskuttaa esim fillerillä
   
 9. Gt darra66

  Gt darra66 1st gear

  Fillerinä käytän jotun epocoat 21 joka toimii Pohjamaalina hiontavärinä ja fillerinä ja hinta on vain murto osa "oikeasta".
  Paksuna kun levittää niin aplaripintaa tulee mut siihen ku vetääkin sen viimesen kerroksen oikeen kunnolla ohennettuna niin tasottuu huomattavasti.

  Kuivumis aikaa tietty vaati jokusen päivän et on hiottavissa
   
 10. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Ite vedin pohjat omaan autoon ohentamattomana vaahtomuovitelalla. 2 kieppiä ja useampi päivä kuivausta
   

Kerro tästä muillekin!