EKENS GASSERS SWAPPIIN 26.11-05

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja boomboom, 7.9.2005.

  1. boomboom

    boomboom Gearhead

    Kerhon miehistöä/naisistoa on lähdössä swappaileen Tukholmaan marraskuun loppupuolella, jos kiinnostaa lähteä samaan matkaan, vois pitää samalla epävirallisia pikkujouluja ja puhua potaskaa, niin varailehan matkasi ajoissa. Tarkoitus on lähteä Vikingillä 25 päivä (iltavuorolla) perjantaina tsadista ja paluu Tukholmasta la iltana. Ekenssin tallille ei ole jättipitkä matka vikingin satamasta joten perille pääsee edukkaasti! vaikka taxilla. Eri asia sitte jos jotain isompaa ostaa miten tuo takas, tarkotus on kuitenkin että jonkinlainen kuljetin on mukana ruotsin puolella.

    Vexi
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Mikäli jutut swapista pitää paikkansa, siellä tulee tälläselle persaukiselle råddarille suru puseroon, kun ei oo hilloa ostaa kaikkia herkkuja :cry:
    Täytyy pistää päivämäärä korvan taakse, jos vaikka kerkeis....
     

Kerro tästä muillekin!