El Camino -72 kiihdytysauto Monogram 1/24

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja faikku66, 29.10.2007.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tul täs vaan mieleen ,että liekkö miten yleinen kyseinen malli?Putkirunkoinen,kori aukeaa ylös ,saranoitu keulasta.Kone kuskin takana ja taitaapi olla joku mekaaninen ruisku koneessa.Melko pikkuisena poikana saatu enkä oo nähny tollasta toista missään.
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kyseessä on melko varmaan Troublemaker
    Sarja #2204, julkaistu 1975 tai #8283 joka puolestaan on julkaistu 1973. Sarjasta tuli vuonna 1994 uusintajulkaisu tuolla jälkinmäisellä numerolla, joten sen löytäminen voisi olla vielä mahdollista.
     
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Mulla on kyseinen auto "projektikunnossa",eli kunhan täs muilta kiireiltä kerkiää ni täytyy laittaa sekin kirjahyllyä koristamaan.
     
  4. wege

    wege Gearhead

    Onko mahdollisesti myytävänä tuollaista Caminon pienoismallia, nimenomaan -72 vuosimalli. On nimittäin jo 1:1 pihassa, mutta ei ole mallia hyllyssä . . .
    Voi olla promokin tai pienempikokoinenkin esim. 1:43 tai 1:72. Myös rikkinäiset, leikityt tai osiltaan puutteelliset käy. Rakennan sen joka tapauksessa oman autoni näköiseksi.
     

Kerro tästä muillekin!