Electra '66 fender skirttien kiinnitys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jrasi, 17.3.2017.

  1. jrasi

    jrasi Gearhead

    Neuvokaas neuvotonta, että minkälainen systeemi tuonne fendereiden yläreunaan kuuluu tehtaan jäljiltä, kun siellä sisälokasuojassa oli kummallakin puolen jotkut epämääräiset palikat, jotka olivat muuttaneet muotonsa hapankorpuksi.

    Saan kyllä fenderit koukkuihinsa ja kiristettyä rapakaarta vasten, mutta kai sillä käikäleellä jotain virkaa oli, kun kummallakin puolella oli joku.

    Minkäslainen rako pyöränkaaren ja fenderin väliin kuuluu jättää?

    Noilla fendereillä vähän suunnittelin passailevani kaaren muodon kohdalleen, kun on kumpikin kaari enemmän ja vähemmän palapeli.
     

Kerro tästä muillekin!