Elektroninen sytkä Mopariin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 68FuryIII, 15.9.2009.

  1. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Kattelin ebaysta eri sytkäpaketteja ja tarjolla olis Mopar Performancen paketti 240$ ja Proformin paketti 140$ Ónko kokemuksia tuosta halvemmasta paketista vai kannattaako ostaa suoraan MP:n paketti?
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Mulla ei ainakaan tuo proform toiminut sellaisenaan cudassa.boksi ei antanut virtaa tarpeeksi ja ennakonsäätö pielessä.
     
  3. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Mää ostin itelleni tollasen Summitin sytkäboksin (säädettävällä kiekkarajottimella 160$ tms). Käyttökokemuksia ei oo vielä, mutta toivottavasti pääsen vielä tämän syksyn puolella kokeilemaan. Summitin boksi on Malloryn valmistama laatikko johon on laitettu summitin logot. Jakanana mulla on perus elektroninen Mperffi vacuumilla.
     
  4. voihanrontti

    voihanrontti 2nd gear

    Itse asentelin BB:hen X-racerin kärjettömän jakajan ja Malloryn boksin. Ihan kivasti toimii, eikä mikään kallis paketti yhteensä mielestäni :odroll: Jakaja alta satkun ja boksi jotain 160jotain. Ihan hyvin iskee tulta. Se huono puoli kai tuossa boksin toiminnassa on, kun lyö käsittääkseni useampaa kipunaa kerralla alemmilla kierroksilla että tulpat tahtoo kulua :odroll: kuulemma... en oo vielä niin paljon kerenny köröttelemään :)
    Ja nämä osat siis ihan partsista, ettei tarvinnu ite tilailla maailan ääristä.
     
  5. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Joo tuo Malloryn/Summitin boksi naputtaa joka kieppi kipinää sillon kun kierrokset on alle 3000 rpm. Tulppia saattaa syödä jonkin verran enemmän, mutta toisaalta pitäis ehkäistä nokeentumista jos motti käy vähän huonoa ja rikasta tyhjäkäyntiä.
     
  6. voihanrontti

    voihanrontti 2nd gear

    Kuulemma platina-tulpat korjais onkelmaa? :odroll:
     
  7. mopari78

    mopari78 1st gear

    mopsin kipunat

    ite laitoin uuren korvaus boksin mp:n oma tuote sininen mutta aikaisemmin laitoin darraan oranssin ja ihan mopsin orkkis jakaja alipaine säädöllä+etuvastus ja ihan hyvin toimi.oli 360:nen 278asteine nokka,600 vac kaasari,ja portattu lievästi. ei nikotellu ja ihan hyvin toimi mitä tarttee 6000rpm:ään ainakin kun oli vakio turbaani ja katukärry.tulpista ainakaan en laittais ngk:ta jenkkiin...ne kun jotenkin pimenee ihan itekseen
     

Kerro tästä muillekin!