Elmia 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 20.4.2017.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    Itse kävin tuolla kääntymässä. On muuten hyvä näyttely. Kävikö kukaan muu paikan päällä ? Otitko kuvia ?

    Oma muistikortti teki tenän ja vain muutaman kuvan sain pelastettua. Jos jollain on linkkejä kuviin, niin saa laittaa tänne :)

    Kiitos
     
    Muokattu: 24.4.2017
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Me käytiin Sunnuntaina kanssa paikanpäällä, kyllä noi Ruotsalaiset tekeleet vaan on kovatasoisia. Yksi halli tuolla oli lähinnä alkuperäiskuntoisia klassikkoautoja (Euro ja Jenkki), toinen halli oli USA-autoille ja sitten vielä kaksi hallia tuninkipuolta, mutta niitä ei tullut juuri katseltua muutamaa autoa lukuunottamatta.

    Monet näyttelyautot oli kyllä niin siistejä, että tuskinpa niillä kauheasti ajetaan. Todella hienosti entisöityjä ja rakenneltuja autoja riitti runsaasti, ja muutamia oikein tyylinmukaisia Rodeja ja Customeitakin oli esillä. Maalipinnat varmaan kiinnitti kuitenkin eniten huomiota, Suomen näyttelyihin verrattuna todella monessa autossa oli lähes virheetön peilipinta, ja samoin myös kaikki kromiosat sun muut yksityiskohdat oli ihan viimeisen päälle...

    Erittäin hyvä näyttely, ei varmasti jäänyt vikaksi kerraksi kun tuolla käyn. Iso kasa kuvia löytyy tuolta: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...nce+&+Custom+Motor+Show,+Elmia+14.-17.4.2017/

    [​IMG]
    [​IMG]

    Näyttelyn kiertäminen otti suunnilleen saman verran aikaa kuin ACS:n, mutta erona oli vaan se, että Elmiassa vastaan ei tullut yhtään tuttua.
     
    jaketin, MK1 ja Fileeraus tykkäävät tästä.
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Ei vissiin ollu yhtään Suomalaista kulluneuvoa tuolla tällä kertaa?
     
  4. three hundred

    three hundred Gearhead

    Ruotsi kyl voittaa aina Suomen näyttelyt... mut katuauto puolellelka tuntuu siltä et Suomi voittaa!!!
     
  5. three hundred

    three hundred Gearhead

     
  6. jaketin

    jaketin Gearhead

    4 autoa oli, yksi jenkkipuolella, loput tuuninki puolella
     

Kerro tästä muillekin!