emännän kanssa ostoksilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jza, 25.9.2003.

  1. Tota noin,viime tietojeni mukaan Dodge on amerikkalainen auto ja Cummins on amerikkalainen moottori ja on ollut n.10 vuotta YMPÄRIVUOTISENA käyttöautona amerikkalainen.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    koittakaa nyt keskittyä alkuperäiseen topiciin.
     
  3. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    Joo, joskus tuntuu että maailmassa on kaks asiaa, joiden toimintaa ei järki selitä. Toinen on nainen ja toinen on mopon magneetto.

    Toisaalta, jos muija on ostamassa muutaman tonnin neulekonetta,saumuria,kangaspuita ym.,niin helposti tulee sanottua, että eiköhän se tuu halvemmaks, kun ostaa paidat ja neuleet kaupasta, eihän tommosissa vehkeissä oo mitään järkee... :smile:

    Siinä vaiheessa tulee sit tää; no mitäs järkee sit on tossa hvetin bensarosvossa,hä?!

    Vaikka omakohtasesti täytyy sanoo, että rouva on ollut riittävän ymmärtäväinen.
    Putsaillut osia, ja jos ei muuta nii tuonu kahvia termarilla talliin.
     
  4. Samiralfey

    Samiralfey 1st gear

    Hyvin.
     
  5. -riku-

    -riku- 1st gear

    Käytiin juuri nuorimmaisen (12v.) vaatimuksesta heittämässä cruisinkikierros kaupungilla, koko perheen voimin tietysti. Rouva rattiin, minä rötkötin apparin paikalla ja lapset takana. Olipa taas elämä laiffii!!! Nää lämpimät ja pimeät syysillat on tosi mukavia kelejä surrailla, ja sainpas pitkästä aikaa vaan nautiskella kyydistä. Kovin oli tutun kuuloista nuo Jzan jutut, samaistuin aikalailla. Oli melkoinen esitys, kun ensimmäistä jenkkiä hommailin tähän talouteen. Saunan lauteilla perustelin kuinka "turvallisia ne on, pirun mukavia ajaa ja eihän ne loppupeleissä niin paljon vie kun eihän meillä edes tuu kilsoja jne..". No nyt meillä on "omat" autot kummallakin, mutta lossilla ne perhekulkemiset hoidetaan, Mazda on emännän pakollinensiirtymisvälinepaikastatoiseenjokaeivieniinpaljonkunjenkit. Jaahas, pitäisköhän mennä nukkumaan.
     
  6. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Jooh..
    Blazer oli emännän toinen ihastus(amerikkalainen auto), ensimmäinen oli jokin punainen -60 luvun lopun laiva jollasta ei ole näkynyt missään senkoommin..
    Ite "harrastelin" C10 kans ja suunnittelin muutoksia (opiskelijan budjetilla ei paljon rakennella..) kunnes 5,7 dx laukes..
    No rupesin muutteleen blazerii ja kun emäntä ei enää korotuksien jälkeen päässy kuskin paikalle, oli auto kuulemma pilalla jne.
    Nyt emännys tahtois -59 Impalan tai Caddyn, siipi jenkin nyt kumminkin..
    Ei tarvita kuin lämmin talli, aikaa ja ..
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Heh! tutulta kuulostaa. Ei se bensa nyt kuitenkaan NIIN paljoa maksa :grin: ... Itselläkin kilometrejä tulee vuodessa varmaan alle 20000, niin se on ihan sama millä sitä tuon matkan ajaa, ei siitä konkurssiin joudu.

    Tämän asian, kun emäntäkin tajusi, niin sitten on autojen ostossa ollut huomattavasti vähemmän "keskustelua". Rouvan kriteerinä kun on, että auton pitää olla mukava ajaa, sinne pitää mahtua ainakin pari muksua ja kymmenen kauppakassia... Ei jää montaa vaihtoehtoa valmistusmaan suhteen jäljelle :smile:

    Tätä nykyä kauniimpi puolisko ei enää suostu ajamaan ilman ilmastointia ja automaattia. Mahtavaa!
     
  8. raymond

    raymond 1st gear

    No olipa "ainutlaatuinen" juttu, vuonna 1982 ollessani 17vuotias aloin seurustelemaan nykyisen vaimoni kanssa joka oli tuolloin 15vuotias, seuraavana vuonna hankin ekan auton -73 Dartin ja nyt pihassa makaa -66 Caddy, muitakin romuja on vuosien saatossa ollut joista osa on vieläkin tallella ja kaikilla on vaimo ajanu eikä oo ostoihin lupaa tarvinnu kysellä joskus kylläkin myyntiin!
     
  9. WSE

    WSE 1st gear

    Mukavia tarinoita :smile: Kyllä minullakin on elämänkumppani tiennyt mitä on ottanut; autojahan on tullut harrastettua jo seurustelun alkuaikoina. Ja melkoinen loukkaushan se olisi jos jotain epämääräistä kommenttia asiasta kuuluisi, ei fiksu nainen sellaisia...
    Noilta erään kirjoittajan mainitsemilta "aivottomilta kanoilta" sen sijaan onnistuu päästää kyllä suustaan kaikkea typerää; ehkä siinä tapauksessa olisi syytä harkita suhdetta uudelleen...
    Tietysti jos on ikänsä ajanut jollakin perus kinnerillä ja yhtä äkkiä tulee järkiinsä (?) ja laittaa jonkun ihan oikean AUTON niin saattaahan siinä vaimo kullallakin esiintyä lieviä shokin oireita...:smile:


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: WSE 2003-10-05 12:21 ]</font>
     
  10. jpanu

    jpanu 1st gear

    meillä taasen eka(nykyinen) jenkki (-89 caprice classic stw) ilmesty nimenomaan emännän toiveista.

    Ja yhä edelleenkin emäntä on sitä mieltä, että hyvä ostos oli. (Mikäs sillä takapenkillä istuessa)

    Toisaalta, kun edellinen kiesi oli kantti-lada, niin kyllähän kyyti parani :grin:

    Meillä taas hifi-hörhöily aiheuttaa enempi onkelmia :lol:
     
  11. WSE

    WSE 1st gear

    Onneksi on pysynyt aika pienenä tuo hellasärö...
     
  12. neppari

    neppari Gearhead

    Mitäs sitten kun minä haluaisin Suburbanin mutta isäntä vanin, jolla taas minä en tykkää ajaa (olen kokeillut).

    Ja Corvette olis kanssa kiva...

    Ainut mitä pitää rajoitella on isännän halu vaihtaa autoja noin kuukauden tai kahden välein. Yhteen aikaan kun tulin töihin kysyttiin huomenen jälkeen että milläs autolla sitä tällä viikolla ajetaan....

    t kiiat
     
  13. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Muijalla ei oo ajokorttia, mutta on mieli yhtälailla maassa kuin meikäläiselläkin nyt kun joudutaan Buickin sijasta liikkumaan Volvolla... Jenkkihenkilö henkeen ja vereen on siis meikäläisen avovaimo.

    Joku tuolla aikaisemmin kirjotteli että 'muija hommaa hevosen ja meikäläinen auton' tai jotain vastaavaa. No, me kun tykätään molemmat jenkeistä ja muijalla on kaks hevosta, niin mä olen siirtänyt ton harrastekiintiön olueen... :grin:
     
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joskus kun hommat kusee täysin uhoan että myyn Novan pois, kommentti on yleensä "et ollu myymässä!" Ajamisen saan kyllä hoitaa ite...
     
  15. KST2

    KST2 3rd gear

    Kun muija näki ens kertaa ostokseni hakiessani hänet töistä, kommentti oli "tää on kyl ihan perseestä".(Liekitetty/ruudutettu Rambler Rebel)
    Viikolopun ajojen jälkeen häntä vitutti istua käyttöautoon, kun repeli jätettiin seisomaan toiselle paikkakunnalle...
     
  16. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Hyvä keino testata emännän autoilu innostus on...
    1. valitse talven kylmin pakkas päivä
    2.Unohda tarkistaa pakkasnesteet käyttökinneristä..
    3.sovi aikataulu
    4.lähde ajelulle viho viimeiseen metsikköön vaikkapa mummolaan..
    5.pakkaa penskat autoon...
    6.kiehauta auto keskellä ei mitään..
    7.selvitä emännälle miten harraste autoon on upotettu satoja mummon markkoja ja työtunteja ,kun käyttö kinneri seisoo tien penkalla...:smile:
    nim.kokemusta on ja ei ihan testi menny kunnialla läpi vaan "pieniä yli lyöntejä ja kipinöitä zingahteli" mutta se siitä..
     

Kerro tästä muillekin!