eniten kisoja ajanut

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Lelu, 26.8.2007.

 1. Lelu

  Lelu 1st gear

  Näkyy rallipuolella Marcus Grönholm olevan eniten mm-ralleja voittanut suomalainen ja formuloissa Erkki Mustakari kiertänyt 300 osakilpailua.Rupesin miettiin et kukahan suomalainen on ajanut eniten kotoisia drag race kisoja ja onko mahdollisesti vieläkin mukana?Oisko jollain konkarilla esim.Lupella tietoo asiasta?
   
 2. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Yks kaks nopeasti veikaten Bo Nylund?
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  Nylund on aika hyvä veikkaus, hän on kuitenkin ajanut jo neljällä eri vuosikymmenellä. Muutenkin taitaa kärkipää olla stockvoittoista sillä sekä Pasi Mikkonen ja Yrjö Vallius ovat ajaneet 80-luvun puolivälistä lähtien, tosin muutamia välivuosia pitäen. Välivuosia on kyllä Nylundillakin. Tami Branderillakin lienee asiaa TOP-5 tilastoon aloitettuaan 80-luvulla katuautoissa ja siirtyen kompin kautta pro stockiin ja myöhemmin pro modiin. Per-Allan Skinnarsillekin lienee kertynyt paljon kilpailuja. Asiasta ei ole olemassa tehtyä tilastoa, joten vaikea mennä sanomaan totuutta. Omatkin arvioni ovat veikkauksia.
   
 4. cafe

  cafe 1st gear

  Moottoripyöräkuskeista Kari Ollilainen lienee myös tuossa TOP 10. listalla

  Kari on aloittanut (muistaakseni) Pirkkalassa 1979 jos en väärin muista.

  Onhan hänelläkin välivuosia...
   
 5. luppes

  luppes 1st gear

  Kyllä Putte on oikeassa, stokki ukoista se löytyy. Itse veikkaisin Ubaa
  jos otetaan mukaan ulkomaan kisat ja lähtöjäkin taitaa olla lähes 1500.

  - Luppe -
   
 6. BUMBA

  BUMBA 3rd gear

  Bosse (Nylund) on varmaankin pisimpään ajanut, mutta Uba on kyllä aika ahkerasti kiertänyt ulkomaankin kisoja, joten hän TÄSSÄKIN kisassa voiton vie! Puujalat jyrää!!
   
 7. turbo

  turbo 3rd gear

  Lehtimäen Timo lienee ajanut vuodesta 1985 lähtien kaikki kisat kahta lukuunottamatta. Ensin katuautoissa ja sitten Compissa. Ei välivuosia.
   
 8. Putte

  Putte 1st gear

  Lehtimäen Timo todellakin kuuluu eniten ajaneiden joukossa varmasti aivan kärkeen. Kas kummaa, että pääsikin unohtumaan.
   
 9. Lelu

  Lelu 1st gear

  Joo sitkeesti on jaksanu Lehtimäen Timo kisoja kierrellä kun on jääny 22:ssa vuodessa vaan kaks kisaa väliin ja toivottavasti jaksaa tästä eteenpäinkin.Finaaleissa juteltiin Bo Nylundin kans tästä aiheesta ja hän kertoi et oli ekaa kertaa suomessa kisaamassa -77tai-78 ja että kolme vaaksan mitallista löytyy mappeja ilmoittautumisista,kilpailukutsuista yms,lapuista.Kilpureita on ollu kolme ja kaikki mustangeja,melkosta merkki uskollisuutta,siinähän olis mussekerholta jonkun kunniakirjan paikka.Lopuks kyseltiin et vieläkö menee neljäskin vuosikymmen johon Bo vastas et miksei jos terveys kestää.Sitkeitä jannuja..
   

Kerro tästä muillekin!