Ensimmäinen v8-magazine

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tequila, 22.8.2017.

 1. hantta

  hantta Gearhead

  Flakekulta oli käsittääkseni Cutlass Holiday coupe, kun taas keltainen oli f-85, listoissa ainakin oli eroja.
   
 2. starcraft

  starcraft Gearhead

  Rupes toi rek nro kuulostaan kovin tutulta ja kuvista selvisi että kyseessähän on eren vanha oldsi. Täytyypä vihjaista että hänen vanhasta autosta ollaan kiinnostuneita. Tuossahan ehti olla eren aikana monenmoista tekniikkaa. Härskeimmillään 455 ja blower.
   
  hantta ja tequila tykkäävät tästä.
 3. tequila

  tequila Gearhead

  Okei, hienoa, olisi hienoa saada autosta vähän historiatietoa.
  Sisältä on kadonnut aikojen saatossa joitain listoja, niitä kaipailisin autoon takaisin myös.
   
 4. hantta

  hantta Gearhead

  Aika brutaalia tekniikkaa näissä on harrastettu, flakekulta oli varustettu 455+ tunnelram+ 2x 4 bbl, ja muuta eksotiikkaa ;)
   
 5. Marklin

  Marklin Gearhead

  Linnacruisingissa vuosi sitten:

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  esmi ja tequila tykkäävät tästä.
 6. tequila

  tequila Gearhead

  Itsellä myös tarkoitus päivittää tuota tekniikkaa tuohon suuntaan. Kunhan saan ton rodin kasaan niin täytyy jatkaa Oldsin jalostamista, kunnioittaen vanhoja "Suomi-klassikoita" :)
   
  palontie ja hantta tykkäävät tästä.
 7. tequila

  tequila Gearhead

  Marklin laittoikin kuvia tosta mun "aarteesta" :D
   
 8. emil knievel

  emil knievel 2nd gear

  en tiedä mitä viimeisen 9 vuoden aikana on tapahtunut, mutta westerlundin auto kulki silloin tunnuksilla am-16 ja oli tumman(lähes musta)sininen ja vaikutti kuopijon suunnalla...

  v8 mag 2/08
   
  hantta tykkää tästä.
 9. ere

  ere Gearhead

  Ei ole Kulmaloiden V8-kultaine oldsi. Kopio kylläkin: ostin tuon lehen pikkupoikana. Siks tein tuosta 15 vuotta myöhemmin tuollasen.
  Ruotsista tuo tuli tampereen kautta 1997 330 ja th350.
  455 vaihtu sinne 98 ja remmiahdin 99 ajelin sillä 12.2 lähinnä wasa ja wetcoastcuppia.
  http://public.fotki.com/ERE/entist_kalustoani/270207002.html#media
  2000 se oli purettuna ja sinne tuli kaaret, runkovahvistukset ja kone siirty 35cm taaksepäin. Samalla se oli peltipuhtaana ja puhallettiin alta ja uus takalattia. [​IMG]
  http://public.fotki.com/ERE/entist_kalustoani/89001.html
  Sittemmin seuraava 455 hajos ilman sen parempia aikoja ja tuo eläköityi katuautoksi 350th350 paketilla http://public.fotki.com/ERE/entist_kalustoani/pilvikone2.html#media
  Novafarmaria -06 myydessä tuli vaihdossa tuo 455/th 400 ja pilkoin varaosa f-85 4d poliiisitolpasta keulan pellit, perän, kojetaulun ym katuvehkeeseen sopivaa. Samalla lähti kaaret, etuputket ja rallijutut muutenkin,
  http://public.fotki.com/ere/66-ht-cutlass/

  Avo 70 cutlaksen tieltä se väistyi myyntiin 2011 kun tontille tuli 69 camaro OLkilpuri.
  Se on Cutlass.. F85 merkit jäi kojelautaan.
   
  Muokattu: 24.8.2017
  tequila, palontie ja hantta tykkäävät tästä.
 10. hantta

  hantta Gearhead

  Kulmalan auton tarina on tiedossa nmelko pitkältä ajalta, ja ainakin vielä viime talvena oli samalla omistajalla, joka osti sen 30 vuotta sitten Bre-vir- autosta, koneena silloin lähes vakio 455 ja laatikkona th 400, jonkalaisella tekniikalla se on vieläkin, tosin kone vaihdettuna :)
   
 11. palontie

  palontie Gearhead

  Eikös se bre-vir ollut siinä keimolan ja klaukkalan välillä?
   
 12. Marklin

  Marklin Gearhead

  AM-16 oli Kuopion suunnalla ainakin vielä tänä keväänä.
   
 13. Marklin

  Marklin Gearhead

  Siellähän se sijaitsi.
   
 14. palontie

  palontie Gearhead

  Oli siellä hienoja autoja 17-18kundille,saatana lähes joka päivä piti käydä kuolaamassa ja haaveilemassa.Hyvä mesta,sai rauhassa katsoa autoja,johtuuko siitä ettei silloin vielä kaikkia käännetty autoista?Nyt on toisin.
   
 15. palontie

  palontie Gearhead

  Pursimiehenkadulla,telakan päässä oli kanssa yksi liike jolla paljon jenkkejä ja muistaakseni Kalevankadulla(varma en ole kadusta)Sieltä tuli eka jenkki ostettua -72ltd joka tosin myytiin vm70,ihan sama, rahaa oli ja se oli pakko saada!
   
 16. hantta

  hantta Gearhead

  Ainakin semmoinen firma oli, kuin us- auto, paikkaa en osaa sanoa, kun en tunne, mutta sieltä haettiin -67 4 d ht ltd, 428. Oli kyllä sellaista henkilökuntaa, etten välttämättä olisi itselleni autoa ostanut.
   
 17. pequli

  pequli Gearhead

  [​IMG]
  Tämä Jaskan tallin edessä kuvattu vai joku muu? Eilen vielä näkyi kuva, Photobucket on alkanut temppuilla, musta liekeillä oli kuvassa[​IMG]
   
  Muokattu: 24.8.2017
 18. tequila

  tequila Gearhead

  ERE! Kiitoksia todella paljon tuosta kertomuksesta ja noista kuvista! Hyvin tunnistaa samaksi autoksi vaikkei tietäisi rek.nro:a. Moottorinlohkokin on vielä tuo saman värinen violetti :D
  Olen sen jalostamista jatkanut ja ensi talvena jatkuu edelleen. Siitä uupuu sisältä etu sekä takatolppien listat. Kattolistat myös puuttuu. Takakontin pitkä lista on hävinnyt myös johonkin.
  Noita listoja kaipailisin jos vain olisi tallessa. Alkuperäisen polttoainetankin vaihdoin viime talvena sekä uusin pakoputkiston, jäähdyttäjän+kiinnitykset, ohjaustehostajan+putket/letkut. Uusi Hei-jakaja odottaa talvea. Hurst-shifteri olisi myös hankintalistalla. Takapuskuri täytyy etsiä vielä myös. Rock-Autossa näyttäisi olevan jopa uusia vai liekö uustuotantoa...?
  ERE, jos sinulla on jotain tuohon sattuvia osia niin laitatko vaikka yv:llä postia?
  Niin, ja jos nyt on jollekin jäänyt 455 imusarja blowerille niin olisin kiinnostunut :rolleyes:
   
 19. hantta

  hantta Gearhead

  En kylläkään saa minkäänlaista kuvaa esille, mutta kyseessä oli toinen niistä mustista, jotka vieläpä seisoivat samalla parkkipaikalla. Musti ei tässä tapauksessa ole koira ;)
   
 20. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Nuo Photobucket kuvat saa yleensä auki, kun klikkaa sitä "Photbucket uhkausta" hiiren kakkosnäppäimellä ja valitsee "Avaa kuva uudessa välilehdessä", sen jälkeen se menee sinne Photobucket:n kansioon, josta kuva putkahtaa esiin.
  Sen jälkeen se näkyy tässä OD:n sivullakin...toimii ainakin minulla Win10:ssa.
   

Kerro tästä muillekin!