Ensimmäistä jenkkiä hankkimassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mejole, 8.8.2003.

  1. mejole

    mejole 3rd gear

    Tarkoituksena olisi hommata ensimmäinen jenkki, todennäköisesti farmari.. Mitä asioita kannattaa katsoa/tutkia kun olen mahdollista yksilöä katsomassa? Etupäässä olisi Chevrolet Caprise, mitkä ovat mahdolliset "tyyppiviat"? Mistä kannattaa etsiä ruostetta, jos sitä ei ole heti havaittavissa? Entä tekniikan osalta, mitkä ovat tarkastuskohteet, jotka ainakin kannattaa katsoa läpi?

    Edit: kirjoitusvirheet

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mejole 2003-08-08 07:04 ]</font>
     
  2. JR

    JR Gearhead

  3. mejole

    mejole 3rd gear

    Kiitos linkistä ja vinkistä.. Enpä ollut huomannut tuota Haku toimintoa, kun olen vasta pari päivää täällä seikkaillut..
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    Kannattaa ettiä semmonen jenkki, johon löytyy varaosia. (ts. Chevy 350 moottori, jne.)
     

Kerro tästä muillekin!