erään scottsdalen tarina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja oh1gcg, 3.12.2015.

  1. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    moroo!

    en ole moneen vuoteen mitään täällä julkaissut ja nyt ajattelin ilahduttaa teitä jakamalla teille pienessä mielenvikaisuudessa ostamani chevrolet scottsdalen tarinan, lisäilen tänne mm.linkin jonne tulee kuvia "matkan" varrelta, ja varmasti tulen myös konsultaatiota tarvitsemaan useammassakin kohden tätä taivaltani, kiitos ja anteeksi etukäteen :D

    ps.tässä linkki projektin kuviin. http://flic.kr/s/aHskquViWV
    pps.en ikinä ole pitänyt mitn blogia mistään joten sorry jos on typoja,vääriä termejä ja kaikkea :D
    kiitoksia :)

    Matias
     
  2. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    jos kotkassa asustaa immeinen, joka tietää noista 6.2l dieseleistä jotain, olisi mukava saada konsultaatiota esim sähköpuolesta jne jne
     
  3. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    nyt on lava putsattu kaikesta omituisesta kilkkeestä, parastahan olikin se että lavalta löytyi 2x6.2l diesel koneita,ainaki 2kpl startteja,ohjaustehostimenpumppuja,pultteja (tod näk kaikki tarpeellinen) ja paljon muuta kilkettä.
    siivouksen viime hetkillä löytyi jopa tyhjä budweiser pullo xD.

    konepellin alle kurkkiessa huomasin että molemmat etusisäloksut on ihan täyttä kuraa, mätiä ja loppuun ajettuja, tein päätöksen että kun aika on vaihtaa loksut (koneen ja lootan asennuksen jälkeen) vaihdan myös ulkolokarit. mitä luulette? olisiko nyt hyvä aika pestä painepesurilla myös nuo runkopalkit ja K-palkki?

    löytyyköhän kotkasta apuja esim hitsaukseen?

    chill out!

    Matias
     
  4. LPV

    LPV 3rd gear

    Hieno Scotti!!!
    Ei muuta ku tervaa kylkiin kone sisään ja baanalle!!! :)
     
  5. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    kiitos kehuista :)
    kesäkuulle oon aatellu että saisin sen ajoon :)
     
  6. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Nii voimaa tähän projektiin luodaan 6.2l dieselin voimalla ja laatikkona on th700. Tänään on poistettu keulasta mädät sisä- ja ulkolokarit.

    Olenko muuten sanonut että teen hommaa periaatteessa yksi kätisenä? Oikeakäsi murtui moottoripyöräilyn parissa
     
  7. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Tänään saapuivat swt:ltä uudet gatesin sisäloksut ja jynssäämisen ja teippien poistelun jälkeen on loksuihin vedetty konehuoneen pintaan. Huomenna luvassa hieman teippausta ja kiveniskusuojan veto renkaan puoleiseen pintaan.
    Jos kelit sallivat nii yritän saada laatikon (jonka tänään yhden käden kanssa poistin) naitettua turbaaniin ja laatikon kiinni moottoriin.
    Tarkoitus olisi saada paketti viikon sisään paikoilleen.
    Kannattaisiko nyt kun pata ja loota on pois, ni käydä paikallisessa tee-se-itse hallissa pesemässä puhtaaksi?
    Luulis olevan remontinkin kivempaa puhtaalla padalla.
     
  8. kotr

    kotr 3rd gear

    No tottakai se kannattaa nyt pestä!?! Vai miksi sitä pesemistä niin pelkäät ja kyselet hölömöjä.Kyllä se painepesuri varmaan yhesäki kourasa pysyy...

    laita jotain liukkaria muhimaan sinne konehuoneeseen,niin lähtee helpommin se paska pois.
     
  9. Wade-

    Wade- Gearhead

    Kyllähän se peseminen kannattaa, jos ei meinaa konetta avata niin huolehtii vaan kaikki sisään menevät reiät tukkoon huolellisesti. Ja kunnon liukkaria muhimaan joksikin aikaa kuten ylläkin jo mainittiin, myös siihen moottoriin.
     
  10. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    oukei, joten tän viikon to do listalle päätyy moottorin pesu.
     
  11. 300

    300 2nd gear

    Mukaan vanha tiskiharja millä saa jynssätä likaa pois, ruuvimeisseli millä saa kaivella koloissa olevat kunnon kököt pois.
     
  12. monster

    monster Gearhead

    Mulla ois sulle siihen rokkikseen moottoriin pari tiiviste sarjaa vain kansi pahvit puuttuu. Ja uuet moottorin kumi tyynyt (kiinalaiset ). Ei olis kalliit ja matkakin kohtuullinen hakea.
     
  13. LPV

    LPV 3rd gear

    Jos on kunnon vahvaa liuotinta, ei tarvi edes painepesuria. Mä pesin Firebirdin SBC:n Loctite 7840 -liuottimella, toi on pumppusuutin pullossa. Ei tarvinnu painepesuria, piti maalata kone uudestaan!!! :) Maalata mä sen aioin muutenkin, mutta liuotin pesi punaisen maalin tosi haileaksi. Mä kaatelin vaan kuumaa vettä päälle sangolla ja lopuksi vaan puutarhaletkulla, jossa suihkusuutin, kylmällä huuhtelu moneen kertaan.
     
  14. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Löytyykö pakosarjan tiivisteet? Ja toki muutkin kiinnostaa
     
  15. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Kysymyksiä osa 747292:
    Tuleeko niihin pultteihin aluslevyt joilla tulee laatikko kiinni koneeseen?
     
  16. monster

    monster Gearhead

    Ainoastaan kansipahvit ja venakopan tivisteet puuttuu. Pakosarjan tiivisteitä useita.oisko ollu laipalliset pultit alkuperäset kehän pultit mut pysyy prikoilla tai ilman.ja ehkäpä tuumaset pultit.
     
  17. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Nyt on moottori käytetty pesussa ja parit osat haettu hiekkapuhalluksesta. Tosin näemmä tuo talvi alkaa pikkuhiljaa tulemaan päälle, joten saas katsoo monta viikkoa vielä pystyy tekemään hommia.
    Toivotaan et sais suurimmat hommat pois alta tämän viikon aikana niin saisi hyvillä mielin jätettyä kevääseen ton projektin.
     
  18. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Tänään olen sitten kantapään kautta oppinut,että vanin moottorikannakkeet eivät sovi scottariin :D .
    Olipa vittumainen opetus, mutta tulipa koettua...
    Vesisade ei helpottanut oloja.
    Mutta nyt on moottori ja laatikko paikoillaan. Seuraavaksi alkaa pakosarjojen kiinnittely ja imarin jne (m)asentelu. Askel askeleelta kohden voittoa. Kyllä tästä viel hyvä tulee
     
  19. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Dodiin... tänään ollu laiska päivä. Hain monsterilta tiivisteitä ja kiikutin pakosarjat puhallettavaksi. Ja iltapuhteiksi putsailin parit tiivistepinnat. Huomenna jatkuu...

    Peace out
     
  20. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    Dodiin...
    Tää päivä meni pikkujuttujen parissa. Eli etsiessä ylijääneille ruuveille paikkoja ja laatikolle sähköjen vedossa. Jso huomenna saisis lisää aikaiseksi... mutta askel askeleelta kohti voittoa :D
    Hyvää joulua btw
     

Kerro tästä muillekin!